reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam, ja tylko na chwilke później nadrobie, na szczeście nie duzo, dziekuje dziewczynki za wsparcie:elvis:wpadłam tylko na chwilke do Elvisa, bo zaraz na spacerek, widziałam tez :ninja2:ale to tez jak wroce, wybaczcie ale narazie mi szkoda czasu na pisanie, mama juz jutro wyjezdza, tak mi przykro:-(wrócę później, bo chcemy jeszcze troche czasu spedzic razem
buziaczki, kochane jesteście, miłego dzionka dla was wszystkich i dla dzieciaczków, tych co świętują dzis przede wszystkim
uciekam bo i tak weny nie mam jakas taka ciągle przygaszona, jak pomyślę

reklama
witam i ja ...poznawo:-D
bylismy u ksiedza w polskim kosciele omawiac chrzciny:tak:
i zalatwione,29 sierpnia,w sobote,bo tak przyjezdzaja moi tesciowie
wiec to z glowki:-)
ide cos przegrysc a pozniej Was poczytam!!

Nareszcie udało mi się was poczytać tudzież nadrobić a wy w tym czasie nie naskrobałyście dodatkowych stron:-D. Widać życie rodzinne kwitnie.

Pamiętacie tę sukienkę którą wam pokazywałam? Na allegro cena osiągnęła taki pułap, że mogę zapomnieć :-(. Doła złapałam, bo muszę sie obejść smakiem:-(. A już miejsce w szafie szykowałam.

Jak Wam leci mamuśki? My zaliczyliśmy spacerek, nawet nie padało. Obiadek i deserek z truskawkami też wchonięty. I jakoś mi sie humorek ogólnie poprawił. Mężulo jakiś dzisiaj milusi ;-)

Bartuś dziękuje za życzonka :tak:

My też obiadkowaliśmy się u moich rodziców, więc miałam urlop :tak:

A Bartek pierwszy raz jadł nie-słoiczkową zupkę :-)

Moj tez dzisiaj milusi, wstal rano wziol malego, zeby mama sobie pospala i jak wstalam mieszkanko juz cudnie wysprzatane, sniadanko peygotowane, pozniej skosil trawke jak nunus spal a jak sie obusidzil wziol go do ogrodu, zeby sobie posiedzial na swiezo skoszonej trawce :) :)ninja2:), pozniej go wziol na dluugi spacerek i na zakupy, podrywac dziewczyny na synka :), a teraz zrobil pyszny obiadek, zjadlam i odpoczywam, cudowny, leniwy dzien, rzadko takie mi sie zdarzaja :-)

reklama
Do góry