reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

chwilkę poczytałam, ale nie mam siły pisać, spać, niech ten dzień się skończy, w życiu tak źle się nie czułam

rany Kaja wymiękam, lecę sobie to zapisac " krzaczornik szpiegociarz"-osobnik występujasy w międzynarodowych krzakach przeglądający fora m in. BB w poszukiwaniu straconego czasu :-p
moznaby do wikipedii z tym :tak::-D:-D:-D

ale dziękuję za poprawę humoru, świetne, tu mi sie uśmiech pojawił, jesteście wielkie:-D

dobranoc

reklama
jakie super!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez tak chce!!!!!
tylko jak..:sorry2:???

bardzo proste Kaju:-), kliknij na moje , wejdziesz na stronę z clipartami , klikniesz na ten co Tobie pasuje:-), w pierwszej lini pod nim wpiszesz co chcesz a w drugiej wkleisz zdjęcie odpowiednie:-), program sam wyszukuje twarz i wkleja, a zapisujesz dalej jak suwaczki:-):-)

A teraz witam w niedzielę:-)
Diablik się już obudził:angry::angry:, a ja chcę spać:-:)-(.

100 lat dla dzisiejszych solenizantów od wg dwuletniej Tosi Loli cioci Tomusia mamy:-D
śpijcie śpijcie:-D:-D

Jestem jestem i jak:)

Załapałam sie jako druga :) hahaha

Witajcie mamuśki!!! Was nadrobić? :no::no::no: Nie da rady hehe;-) Jeden dzień prześledzić to sukces, a tyle dni.... heh. Ja wpadłam na chwilkę, żeby życzyć
Wszystkiego naj naj naj dzisiejszym maluszkom a przede wszystkim Mariczko synowo Ty moja:) rośnij nam zdrowo i codziennie uśmiechaj się tak pięknie jak do tej pory śliczności Ty nasza:-)
Duniu kochana Ty moja:*:*:* dziękujemy ślicznie...zdąrzyłas w sam raz;*

Mamuski dziekuje za litośc w postach....:) tutja to trza byc na bierzaco,bo ianczej szkoda łśow:p hahah

Madziu u nas dzisiaj znowu pięknie wiec zapraszmay na kawusi i festynu dzien Trzeci :)

A my po fajnej nocce malutak obudizła sie okolo 1;20 na dwie krople herbatki, potem o 3:50 na mleczko i potem o 6 na cycusia:) i potem tatus z nia buszowa i wariował,az mnie obudzili o 7:40,bo .........:szok::szok::szok::szok: mała walenła taka kupke,ze maiła na nogach jak zaczeła machac i tatus niem ógł jej ogarnąc;p hahaah

Oki uciekam :elvis:

reklama
Do góry