reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A w ogole to gdzie wszystkie powsinogi:-D:-D??
Cukiereczek,Mamusia,Agacia,Skakanka,Blizniaki,Madzienka,Xpatrysiax,Beciaczek,Zania,wylazic z krzaczorow!!!i reszta tez:-D:-D

Dzisiaj to pustki, a wczoraj ponad 20 stron natrzakałyście:wściekła/y:.

Natalka, fajny dzionek dzisiaj miałaś, oby cześciej sie takie zdarzały.

Kokusiu, Wy to macie dobrze z tą mamusią:-p, chyba sie przeprowadzę gdzieś blizej Was:-).

Cyprysiowa, tak trzymać porządek musi być. A na inke możesz do mnie podskoczyć, nawet Ci podam.

Po obiadku pojechaliśmy nad morze na lody, ale sie rozpadalo i szybko wróciliśmy:no:.
Wkurzyłam sie dzisiaj na Młodą, nigdy jej nie gotuję i dzisiaj przy niedzieli chciałąm jej coś upichcic, a ona jak zwykle na nie, Robiłam nam łososia i warzywka na parze, wiec jej ugotowałam na parze malutki kawałek łososia i pół ziemniaczka, zmiksowałam i dodałam do zupki marcheekowej z gerbera, było pyszne,a le widocznie nie dla mojego dziecka:angry:

Dzisiaj to pustki, a wczoraj ponad 20 stron natrzakałyście:wściekła/y:.

Natalka, fajny dzionek dzisiaj miałaś, oby cześciej sie takie zdarzały.

Kokusiu, Wy to macie dobrze z tą mamusią:-p, chyba sie przeprowadzę gdzieś blizej Was:-).

Cyprysiowa, tak trzymać porządek musi być. A na inke możesz do mnie podskoczyć, nawet Ci podam.

Po obiadku pojechaliśmy nad morze na lody, ale sie rozpadalo i szybko wróciliśmy:no:.
Wkurzyłam sie dzisiaj na Młodą, nigdy jej nie gotuję i dzisiaj przy niedzieli chciałąm jej coś upichcic, a ona jak zwykle na nie, Robiłam nam łososia i warzywka na parze, wiec jej ugotowałam na parze malutki kawałek łososia i pół ziemniaczka, zmiksowałam i dodałam do zupki marcheekowej z gerbera, było pyszne,a le widocznie nie dla mojego dziecka:angry:
Moja ma ostatnio podobnie,pluje wszystkim co dostanie,chyba ze deserek,to o owszem skosztuje...

Wylazła i ja:p hahahah

Kurcze Bliźniaczku i Kajaczku moja tak samo....ja juznie wiem o co kaman....n=obiadku juz od 3 dni nic,,,,,pluje, krzyk i siara....nawet deserków nie chce...a ona jadła wszycho co podali do buxki serio.....nigdy nie wybrzydzała... a teraz mis ja karmi na noc butla,bo ja juz nie mam sił....pociagnie skoma rtrzy ray i pluje i ryk...kurna co to mzoe byc>>>>> moze ja gardełko boli czy co..... ZWARIUJEEEEEEEEE :rofl2::rofl2::rofl2:

No nie:wściekła/y:, wytropiła mnie

Wylazła i ja:p hahahah

Kurcze Bliźniaczku i Kajaczku moja tak samo....ja juznie wiem o co kaman....n=obiadku juz od 3 dni nic,,,,,pluje, krzyk i siara....nawet deserków nie chce...a ona jadła wszycho co podali do buxki serio.....nigdy nie wybrzydzała... a teraz mis ja karmi na noc butla,bo ja juz nie mam sił....pociagnie skoma rtrzy ray i pluje i ryk...kurna co to mzoe byc>>>>> moze ja gardełko boli czy co..... ZWARIUJEEEEEEEEE :rofl2::rofl2::rofl2:
A ja myslalam ze tylko moje dziecko oszalalo...:-D

reklama
moze zabki?? podobniez jak doskwieraja dziecku dziaselka to traci apetyt, zreszta jakby nas napitalaly dziasla i zeby to tez by nam sie jesc nie chcialo:baffled:

Do góry