BO to bardziej goscie mojego gamo;-)Hehe, fajni goście
A ja tylko jedzenie szykuje i piwo donosze....
hahahahZARTUJE;-).....podonoszone.........;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BO to bardziej goscie mojego gamo;-)Hehe, fajni goście
Moja ma ostatnio podobnie,pluje wszystkim co dostanie,chyba ze deserek,to o owszem skosztuje...Dzisiaj to pustki, a wczoraj ponad 20 stron natrzakałyście.
Natalka, fajny dzionek dzisiaj miałaś, oby cześciej sie takie zdarzały.
Kokusiu, Wy to macie dobrze z tą mamusią, chyba sie przeprowadzę gdzieś blizej Was:-).
Cyprysiowa, tak trzymać porządek musi być. A na inke możesz do mnie podskoczyć, nawet Ci podam.
Po obiadku pojechaliśmy nad morze na lody, ale sie rozpadalo i szybko wróciliśmy.
Wkurzyłam sie dzisiaj na Młodą, nigdy jej nie gotuję i dzisiaj przy niedzieli chciałąm jej coś upichcic, a ona jak zwykle na nie, Robiłam nam łososia i warzywka na parze, wiec jej ugotowałam na parze malutki kawałek łososia i pół ziemniaczka, zmiksowałam i dodałam do zupki marcheekowej z gerbera, było pyszne,a le widocznie nie dla mojego dziecka
No nie, wytropiła mnieA w ogole to gdzie wszystkie powsinogi??
Cukiereczek,Mamusia,Agacia,Skakanka,Blizniaki,Madzienka,Xpatrysiax,Beciaczek,Zania,wylazic z krzaczorow!!!i reszta tez
moja nawet deserki ma tam gdzie słońce nie dochodziMoja ma ostatnio podobnie,pluje wszystkim co dostanie,chyba ze deserek,to o owszem skosztuje...
:-d:-d:-d:-d:-dno nie, wytropiła mnie
No nie, wytropiła mnie
A ja myslalam ze tylko moje dziecko oszalalo...Wylazła i ja hahahah
Kurcze Bliźniaczku i Kajaczku moja tak samo....ja juznie wiem o co kaman....n=obiadku juz od 3 dni nic,,,,,pluje, krzyk i siara....nawet deserków nie chce...a ona jadła wszycho co podali do buxki serio.....nigdy nie wybrzydzała... a teraz mis ja karmi na noc butla,bo ja juz nie mam sił....pociagnie skoma rtrzy ray i pluje i ryk...kurna co to mzoe byc>>>>> moze ja gardełko boli czy co..... ZWARIUJEEEEEEEEE