reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam Was niedzielnie dziewczynki :-) U nas leje, a mnie od rana pęka głowa :baffled: Hanula spała całe 20 min. od rana :baffled: Oj, coś czuję, że się męcząca niedziela zapowiada.

Dziendobry dziewczynki, widze, ze dzis wszystkie zajete mezusiami cos malo Was, moj wlasnie kosi trawe, wiec mam chwilke ;)) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTOW :))

Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.:tak:

Ps. Czy widzicie moj nowy status ;-)?
Gratulujemy moderatorko !! Teraz Cyprysiowa jest szefem wszystkich szefow;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Bartusia naszego kolejnego półroczniaka kochanego:) buziaczków tysiące;*:*:*

A ja pozwoliłam sobie podpisac się pod tymi życzonkami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.:tak:

Ps. Czy widzicie moj nowy status ;-)?

Fiu fiu...gratulacje!!!!!

Witajcie, u nas znowu leje, zimno...my powolutku wybieramy sie na obaidek do mamusi, wiec zajrzę później!!!!

Karolinko miłego festynowania:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja niedzielnie ;-)

Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych solenizantów :tak::tak:

Cyprysiowa, gratulację awansu, zasłużyłaś ;-):tak::-D:-D:-D:-p

Ja wczoraj do południa nie miałam z kim poklikać, potem wchodzę a od 22 tyle stron naprodukowałyście, że :szok::szok::szok::szok::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i znowu mnie czeka kupa nadrabiania :baffled::angry::angry:, a ja jaj :no::no:

No to nie narzekam, będę na innych wątkach :-p;-)

Witam niedzielnie. Ach dziewczyny ale miałam nadrabiania z tych dwóch dni:szok:ale się zawzięłam i wszystko nadrobine:tak: tylko obiadu dzisiaj nie będzie:baffled::-D
Wczorajsza imprezka była baaaardzo udana. A ile mieliśmy śmiechu z dziewczyn jak karmiły się herbatnikami albo razem śpiewały:tak:Jak już Mamusia wspominała dzisiaj miała byc kontynuacja u mnie ale niestety nie Natali coś wypadło i nie mogą przyjecha. Podejrzewam że przestraszyła się bo miała iśc z moim mężem w krzaki na poziomki;-)Ale co się odwlecze to nie uciesze i rybki będziemy grillowac w sobotę:tak::tak:

Lecę zbałamucic męża cobyśmy pojechali do mamusi na obiad bo mi się nie chce robic;-):-D

A no i oczywiście najserdeczniejsze życzonka dla naszych kochanych jubilatów wczorajszych i dzisiejszych

No i Cyprysiowa gratuluję tytułu:-)

Witam niedzielnie. Ach dziewczyny ale miałam nadrabiania z tych dwóch dni:szok:ale się zawzięłam i wszystko nadrobine:tak: tylko obiadu dzisiaj nie będzie:baffled::-D
Wczorajsza imprezka była baaaardzo udana. A ile mieliśmy śmiechu z dziewczyn jak karmiły się herbatnikami albo razem śpiewały:tak:Jak już Mamusia wspominała dzisiaj miała byc kontynuacja u mnie ale niestety nie Natali coś wypadło i nie mogą przyjecha. Podejrzewam że przestraszyła się bo miała iśc z moim mężem w krzaki na poziomki;-)Ale co się odwlecze to nie uciesze i rybki będziemy grillowac w sobotę:tak::tak:

Lecę zbałamucic męża cobyśmy pojechali do mamusi na obiad bo mi się nie chce robic;-):-D

A no i oczywiście najserdeczniejsze życzonka dla naszych kochanych jubilatów wczorajszych i dzisiejszych

No i Cyprysiowa gratuluję tytułu:-)

na latwizne idziesz dzis z obiadkiem:-D:-D:-D na szczescie moj dzis gotowal to mialam z glowy

reklama
Witam niedzielnie
Ale macie produkcję zabójczą, wzięłam sie za czytanie i w zwiazku z tym ciasto sie przypaliło, a obiad nawet nie przyszykowany:zawstydzona/y:,a le zaraz sie spreze i zrobię,a jak nie to pojadę do Mamusi.:-) Ale co tam ważne ze posty przeczytane
My już po chrzinach, siedzieliśmy do 22, Młoda poszła spać koło pólnocy i pewnie pospała by sobie dłuzejgdyby nie to że o 8 obudził ja kupal.:wściekła/y:

Kana, miłego festynowania.
Mopku, super że udało się kupić sukieneczkę i na dodatek ślicznie w niej wyglądasz.
Kigna, świetny ten Twój diabełek.
Cyprysiowa, gratuluję awansiku.
Marzycielko wpadaj cześćiej.

Bartusiu, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i rodziców

Do góry