kana161
Mama "terrorystek" :P
Nie ma za co Olcia;*Kana, dziękujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma za co Olcia;*Kana, dziękujemy
Gratulujemy moderatorko !! Teraz Cyprysiowa jest szefem wszystkich szefow;-)Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.
Ps. Czy widzicie moj nowy status ;-)?
Dzien dobry.
Ja dzis tylko sie przywitac bo jade zaraz na dzialeczke na caly dzien z dziecmi.
Wszystkiego naj naj naj dla Bartusia naszego kolejnego półroczniaka kochanego buziaczków tysiące;*:*:*
Dzien dobry.
A ja pozwoliłam sobie podpisac się pod tymi życzonkami
Fiu fiu...gratulacje!!!!!
Witajcie, u nas znowu leje, zimno...my powolutku wybieramy sie na obaidek do mamusi, wiec zajrzę później!!!!
Karolinko miłego festynowania
Witam niedzielnie. Ach dziewczyny ale miałam nadrabiania z tych dwóch dniale się zawzięłam i wszystko nadrobine tylko obiadu dzisiaj nie będzie
Wczorajsza imprezka była baaaardzo udana. A ile mieliśmy śmiechu z dziewczyn jak karmiły się herbatnikami albo razem śpiewałyJak już Mamusia wspominała dzisiaj miała byc kontynuacja u mnie ale niestety nie Natali coś wypadło i nie mogą przyjecha. Podejrzewam że przestraszyła się bo miała iśc z moim mężem w krzaki na poziomki;-)Ale co się odwlecze to nie uciesze i rybki będziemy grillowac w sobotę
Lecę zbałamucic męża cobyśmy pojechali do mamusi na obiad bo mi się nie chce robic;-)
A no i oczywiście najserdeczniejsze życzonka dla naszych kochanych jubilatów wczorajszych i dzisiejszych
No i Cyprysiowa gratuluję tytułu:-)