reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
cukiereczku, jazda spać, na podłogę ;-)
no teraz to już naprawdę zmykam.

ja w zyciu nie bede spala na podlodze jutro bym nietomna chodzila i polamana twarda jest... my z Alusiem mamy dzis cale lozeczko dla siebie

znikammmmmmmmm paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:elvis::elvis::elvis::-:)-:)-(zaraz was nadrobię, to może trochę zapomnę, bo narazie ochłonąć nie mogę, idę pod prysznic, jak wrócę pewnie już nikogo nie będzie, więc dobrej nocy, mam śliczne fotki z tego ,,tragicznego''popołudnia, ale narazie nie moge na nie patrzeć bo zrobione sekundę przed całym zajściem...a ja chcę zapomnieć:elvis:-Elvis wyjaśnia

Ale naprodukowalyscie, nawet na chwile nie mozna isc dzieciazka spac polozyc, bo sie pozniej czlowiek nie polapie co i jak ;pP
Natalka widze Cię do góry nogami :))))
heheh wiem cos mi nie wyszlo, ale macie wyobraznie, wiec wyobrazcie sobie jak to wyglada w normalnym polozeniu :-D

no to się napracowałam:-D:-D, ale chyba teraz lepiej wyglądamy:-D:-D:-D
wygladacie slicznie a jak to sie robi??:tak:
Widze, ze zanim zdazylam wszystko poczytac Wy juz pouciekalyscie wiec dobranoc :-):-):-) slodkich snow

reklama
Do góry