L
landryneczka_1982
Gość
buziak z serduszkami ten teges pomylilam emotkiiiiiiiiii zeby nie bylooooooo !!!!!! ze cos ten tegesssss
bo z wami nigdy nie wiadomo
bo z wami nigdy nie wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
landryneczko-i co z konkursem??? Na poprzedniej stronie startowałam
oj kochana, tobie nie, a mi na pewno bedzie sie snicBuziolki cmok cmok cmok cmok ;-*****
ide spać bo jeczsze mi sie jakies krzaki przysnią i szpiedzy, zoologowie, rybki i szklane kule jeszcze ptaki zostały i sie obudze zlana potem jak po obejzreniu Hitchkocka
DOBRANOC
nie kapujeeeeeeeeee
Madzienko,korona ostatnio po 0.40 zl,wiec okolo 2.800
Sporawo....ale ja i tak kupie ten wozek,jakby nam sie drugie wkrotce przydarzylo...
Gora jest rozkladana do maksimum,tylko jeszcze nie ogarnelam jak wtedy wyglada to dolne siedzisko,czy przypadkiem nie ma tam wtedy miejsca jak dla mrowki;-)
No i do tej gory dochodzi gondolka,ta miekka,nosidlo.
A przekonuja mnie gabaryty,bo jak widze te szerokie wozki z jednej gondolka a z drugiej spacerowka to jestem przerazona,jak ja bym tym manewrowala miedzy ciasno ustawionymi wieszakami w centrum handlowym....
Wziełam się za nauke malutkiej spania w łóżeczku, staram się być wytrwała w tym zamierzeniu, trzymajcie kobitki za mnie kciuki, ciekawe ile razy będe do niej podchodzić?:-(
huuuuuraaaaa zasneła sama w łóżeczku:-):-):-), zdopingowało mnie to do dalszej nauki córci.... ale jestem szczęśliwa
oj to ja wiem tylko moj ostatnio jak siedzi w domu i widzi ile ja czasu spedzam przed Bb to sie za glowe lapie i mowi ze chyba zacznie zabierac internet ze soba do pracy bo ja to chyba juz w nalog wpadlam
mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu
udało sie
fajnie bylo
dzieciaki szalały, mamuśki plotkowały, tatusiowie mamuś obgadywali
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza
no my zapraszałyśmy wszystkim na zjazd do mamusi , czyli do mnie, 20-21 czerwca, nawet listę tworzyłyśmy, ale nikt nie potraktował tego na serio:-zawstydzona/y:,
Witam mamuski po festynowym szwedowaniu.... ))
Ale sobie zrobilismy wyprawe dzisiaj) Najpierw do tesciówki na ciacho i kawusie.....potem spacerkiem u nas do parku i nad bulwar,bo tam był festyn....rozpoczecie wakacji i Dni Ziemi Tczewskiej....:-):-):-) jest wilegachna karuzela, jakies tak pospiewajki, był też na przystani nad wisła pokaz skoków itp na skuterach wodnych fajny wypadzik nam wyszedł...
Aj escze pozniej przyujechała moja kochana kumpelka i posiedzielismy troskzu z nia i pojechalismy do nas na kawusie,bo mała juz niezle zmęczna....i uwierzcie,ze od 14 do 20:30 wytrzymała be mleczka...
Ide mała uspac, potem Was poczytam dobrze????? bzuiackzi z /w bo tataus cos nei daje rady uspac malutkiej i płacz kochana nasza....:-(
Uciekam lulku babeczki>>>buziackzi:8
Madziu dziekuje kochana na smska...i nie wiem czy widziałas jak nie to ŚLICZNIE DZIEKUJEMY ZA ZDJĄTECZKO:*:**