reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

buziak z serduszkami ten teges pomylilam emotkiiiiiiiiii zeby nie bylooooooo !!!!!! ze cos ten tegesssss :szok::szok::szok:
bo z wami nigdy nie wiadomo:-D:-D:-D

reklama
Buziolki cmok cmok cmok cmok ;-*****
ide spać bo jeczsze mi sie jakies krzaki przysnią i szpiedzy, zoologowie, rybki i szklane kule jeszcze ptaki zostały i sie obudze zlana potem jak po obejzreniu Hitchkocka
DOBRANOC

heheh wiecie co moj dzis postanowil ze bedzie spal na podlodze :-D:-D:-Dja na to poglo cie a on ze cholera taki gorac ze chetnie to bym w lodowce spal...

ciekawe co on sobie znow uplanowal:szok:

reklama
Udało się Was nadrobić...nic litości nie macie....:szok::szok::szok::szok:

Madzienko,korona ostatnio po 0.40 zl,wiec okolo 2.800
Sporawo....ale ja i tak kupie ten wozek,jakby nam sie drugie wkrotce przydarzylo...:-D
Gora jest rozkladana do maksimum,tylko jeszcze nie ogarnelam jak wtedy wyglada to dolne siedzisko,czy przypadkiem nie ma tam wtedy miejsca jak dla mrowki;-)
No i do tej gory dochodzi gondolka,ta miekka,nosidlo.
A przekonuja mnie gabaryty,bo jak widze te szerokie wozki z jednej gondolka a z drugiej spacerowka to jestem przerazona,jak ja bym tym manewrowala miedzy ciasno ustawionymi wieszakami w centrum handlowym....:szok::-D:-D

Kaja co to wózka to nasi znajomi kupili w Polsce i zaplacili ok.3tys...
Co do rozlozonego, to niby jest tam miejsce, ale jakos ciezko bylo mi wyobrazic sobie ze siedzi tam ich malutki wiercipieta:-D:-D:-D:-D
Ja mam w planach od nich odkupic, w razie gdyby....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:oczywiscie jesli bedzie sie sprawdzal:tak::tak::tak:

Wziełam się za nauke malutkiej spania w łóżeczku, staram się być wytrwała w tym zamierzeniu, trzymajcie kobitki za mnie kciuki:tak:, ciekawe ile razy będe do niej podchodzić?:-(

huuuuuraaaaa zasneła sama w łóżeczku:-):-):-), zdopingowało mnie to do dalszej nauki córci.... ale jestem szczęśliwa:tak:

Gratulacje i trzymamy kciuki za więcej!!!!;-);-);-)

oj to ja wiem tylko moj ostatnio jak siedzi w domu i widzi ile ja czasu spedzam przed Bb to sie za glowe lapie i mowi ze chyba zacznie zabierac internet ze soba do pracy bo ja to chyba juz w nalog wpadlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U mnie to samo, ale będę walczyć......:-D:-D:-D

mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D

udało sie:tak::tak::tak:

fajnie bylo
dzieciaki szalały:tak:, mamuśki plotkowały:tak:, tatusiowie mamuś obgadywali:-D:-D:-D
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza:-D:-D:-D

no my zapraszałyśmy wszystkim na zjazd do mamusi , czyli do mnie, 20-21 czerwca, nawet listę tworzyłyśmy, ale nikt nie potraktował tego na serio:-:)zawstydzona/y:, :-D:-D:-D

A ja zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:że to dzisiaj:confused::confused::confused:

Witam mamuski po festynowym szwedowaniu.... :)))

Ale sobie zrobilismy wyprawe dzisiaj:)) Najpierw do tesciówki na ciacho i kawusie.....potem spacerkiem u nas do parku i nad bulwar,bo tam był festyn....rozpoczecie wakacji i Dni Ziemi Tczewskiej....:-):-):-) jest wilegachna karuzela, jakies tak pospiewajki, był też na przystani nad wisła pokaz skoków itp na skuterach wodnych fajny wypadzik nam wyszedł...

Aj escze pozniej przyujechała moja kochana kumpelka i posiedzielismy troskzu z nia i pojechalismy do nas na kawusie,bo mała juz niezle zmęczna....i uwierzcie,ze od 14 do 20:30 wytrzymała be mleczka...:szok::szok::szok::szok:

Ide mała uspac, potem Was poczytam dobrze????? bzuiackzi z /w bo tataus cos nei daje rady uspac malutkiej i płacz kochana nasza....:-(

Uciekam lulku babeczki>>>buziackzi:8

Madziu dziekuje kochana na smska...i nie wiem czy widziałas jak nie to ŚLICZNIE DZIEKUJEMY ZA ZDJĄTECZKO:*:**

Zazdroścmy spacerku, festynu...u nas caly dzien lało:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Widziałam, cieszę się ze podobało się:tak::tak:

Dobra mamuśki zmykam spać;-)

Dobranoc!!!!

Do góry