reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tobie to dobrze, przynajmniej Ci przyniesie wlasnorecznie zlowiona rybe, prawdziwy mysliwy Szczesciara!! A jesli chodzi o diete to komu jak komu ale \tobie najmniej jest potrzebna jestes moja idolka jesli chodzi o figurwe :)

Ja tez witam nowa kolezanke i oczywiscie sluze pomoca wmiare moich cieniackich mozliwosci ::-D

A moj M wlasnie przeczytal o tej rybie co pisze, ze Kaja to sczesciara i sie oburzyl: "A ja Ci nie zlowilem jak bylismy na mazurach?!" chyba jego pierwotny instynkt mysliwego sie obudzil :szok:
A tak wogole to :ninja2::happy2:
Strasznie czerwona sie zrobilam,ze az swiece jak czerwona zarowka..
A te ryby to ja bym chciala zobaczyc,ostatnio jak pojechal to wszystkie zlowione byly "za male" i zostaly wypuszczone;-)
A szczupak ostatni podawal jakims mulem,podobno szczupaka trzeba specjalnie przyrzadzac,a ja lubie takie smazone swieze rybki...

oj to ja wiem tylko moj ostatnio jak siedzi w domu i widzi ile ja czasu spedzam przed Bb to sie za glowe lapie i mowi ze chyba zacznie zabierac internet ze soba do pracy bo ja to chyba juz w nalog wpadlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D
Ja sprawdzam czy mi się udało wstawić suwaczek;)))
udało sie:tak::tak::tak:
Mamusia i jak się impreza udała??:tak::tak:
fajnie bylo
dzieciaki szalały:tak:, mamuśki plotkowały:tak:, tatusiowie mamuś obgadywali:-D:-D:-D
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry