reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hahhahah ...no tak wszytskie baluja,griluja,drinkuja,piwkuja....Cyprysiowa pewnie na fitnesie;:-D:-D:-D beciaczek na spacerku....Kana u tesciow...Madzienka chyba nadal obchodzi swoja 3 rocznice;-);-) Pytia pewnie w terenie;-);-)
a reszta sie ukrywa....:-):-)

reklama
Kaja a ile to na polskie zlotówki...

Nasi znajomi kupili taki...:tak::tak::tak::tak:i sa zadowoleni:-)
Madzienko,korona ostatnio po 0.40 zl,wiec okolo 2.800
Sporawo....ale ja i tak kupie ten wozek,jakby nam sie drugie wkrotce przydarzylo...:-D
Gora jest rozkladana do maksimum,tylko jeszcze nie ogarnelam jak wtedy wyglada to dolne siedzisko,czy przypadkiem nie ma tam wtedy miejsca jak dla mrowki;-)
No i do tej gory dochodzi gondolka,ta miekka,nosidlo.
A przekonuja mnie gabaryty,bo jak widze te szerokie wozki z jednej gondolka a z drugiej spacerowka to jestem przerazona,jak ja bym tym manewrowala miedzy ciasno ustawionymi wieszakami w centrum handlowym....:szok::-D:-D

A my wrocilysmy spod miasta:-D:-Dod rodzicow,moich znaczy sie...Szykuja domek dla gosci,co go sobie w tamtym roku naprzeciwko domu postawili:blink:Bo w poniedzialek przyjezdzaja goscie,a wczoraj tam troche bajzel sie zrobil bo jako ze maja tam saune to jak wczoraj popiwkowali ze znajomymi na tarasie i ich komary zaczely zrec to poszli piwkowac dalej do sauny...Bo wczoraj na biegunie najwieksze dla szweduchow swieto w roku,midsommar tak zwane,,"srodek lata",najdluzsza noc...Niby przypada 24go,ale oni sobie je podciagaja pod najblizszy weekend:tak:

A widze ze tu straszne puszki....:-)
Wiec ide cos na ruszt wrzucic..Sama,sobie oczywiscie...Bo jestem sama:sorry2:ale to nie nowosc.Dobrze,ze Mary grzeczniusio poszla spac:-)Kochana coreczka mamusi:-D

Witajcie grudniowe mamusie:-) Myślałam, że nie ma takiego wątku bo jakoś nie mogłam go znaleźć :-( Jestem już na baby... kilka miesięcy, ale jakoś się nie udzielałam. Nie potrafię się za bardzo tutaj "poruszać". Jak Wy to robicie, że macie takie kolorowe dodatki przy wypowiedziach? Widać tam ile zostało do roczki itd. Ja bardziej wchodzę na benc.pl tam jakoś się zadomowiłam tutaj jestem troszkę zakręcona heheh
Pozdrawiam wszystkie mamusia i ich pociechy:-D

witaj :-)
a te kolorowe pod postami to suwaczki, wpisz w google to Ci wyskoczą różne stronki z suwaczkami, później wejdź w ustawienia, dodaj BBcode z wybranego suwaczka w Edytuj sygnaturę i już :tak: chyba trochę zagmatwałam, jak coś to pisz to dokładniej wytłumaczymy.

reklama
dziewczyny,wiecie jaka rozpusta....:-D:-Dkialbache slaska smazona z cebula i frytki zaraz bede wciagac...:-D
moja dieta poszla w leb:-D
dieta....:-Dale sobie przycukrowalam,jaka dieta,diety to sa dla silnych charakterow a nie dla lamuchow:-D:-D:-D..............

Do góry