Ale Wy macie faaajnie;-):-):-)mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu
udało sie
fajnie bylo
dzieciaki szalały, mamuśki plotkowały, tatusiowie mamuś obgadywały
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
aha, to teraz tak się nazywa;-);-);-)A ja sie nie odchudzam,ja sie oczyszczam z toksyn;-)
brawohuuuuuraaaaa zasneła sama w łóżeczku:-):-):-), zdopingowało mnie to do dalszej nauki córci.... ale jestem szczęśliwa
mamusia2008
mamusia Karolinki
no my zapraszałyśmy wszystkim na zjazd do mamusi , czyli do mnie, 20-21 czerwca, nawet listę tworzyłyśmy, ale nikt nie potraktował tego na serio:-zawstydzona/y:,Ale Wy macie faaajnie;-):-):-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-da amo dzisiaj zerknal na moje gg i pyta co za tygrys sie tam pojawil...:-d:-d
kto to jest tygrys????:-d
czy on czegos nie wie....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:-d:-d:-d
mamusia2008
mamusia Karolinki
czyżby się bał tygrysaA amo dzisiaj zerknal na moje gg i pyta co za Tygrys sie tam pojawil...
Kto to jest Tygrys????
Czy on czegos nie wie....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
tygrysek82
Fanka BB :)
Reniu moje gratulacje widać tzrymanie kciukow pomogło teraz bedzie juz z gorkihuuuuuraaaaa zasneła sama w łóżeczku:-):-):-), zdopingowało mnie to do dalszej nauki córci.... ale jestem szczęśliwa
jak szaleć to szaleć;-);-) bo kiedy sie ma imprezować jak nie teraz??? a ja sobie internetu nie dam zabac hehe bede walczyla do koncamójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu
udało sie
fajnie bylo
dzieciaki szalały, mamuśki plotkowały, tatusiowie mamuś obgadywały
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza
A amo dzisiaj zerknal na moje gg i pyta co za Tygrys sie tam pojawil...
Kto to jest Tygrys????
Czy on czegos nie wie....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
hehhe Groźnie brzmi
czyżby się bał tygrysa
..
Ja jak najbardziej serio to potraktowalam!!!!Tylko ze mielismy 12 jechac juz do polandii,ale przeciez ten moj typersik sie tak robota zawalil ze prawie sie nie widujemy...I juz mialam sama leciec z Marianem,ale wyglada to tak,ze wylatuje z polarnika, lece na lotnisko 25 km od sztokholmu...Tam wsiadam w autobus,jade do sztokholmu centrum...Tam na city terminalen wsiadam w autobus i jade kolejne 130 na lotnisko,z ktorego lataja latadla do krainy pl..I dopiero laduje na ziemii ojcowno my zapraszałyśmy wszystkim na zjazd u mamusi , czyli do mnie, 20-21 czerwca, nawet listę tworzyłyśmy, ale nikt nie potraktował tego na serio:-zawstydzona/y:,
I stwierdzilam,ze sama,z Mary,wozkiem,fotelikiem i waliza....nie pojade,poki mala jest taka mala..
Inna alternatywa to samochod.Ale przeciez tez same nie pojedziemy 1500 kaemow do promu...
I tak to wlasnie wyglada
Chyba......czyżby się bał tygrysa
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
slonce napisz nam cos o sobieJa sprawdzam czy mi się udało wstawić suwaczek))
Podziel się: