reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D

udało sie:tak::tak::tak:

fajnie bylo
dzieciaki szalały:tak:, mamuśki plotkowały:tak:, tatusiowie mamuś obgadywały:-D:-D:-D
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza:-D:-D:-D
Ale Wy macie faaajnie;-):-):-)

reklama
A amo dzisiaj zerknal na moje gg i pyta co za Tygrys sie tam pojawil...:-D:-D
Kto to jest Tygrys:szok::szok::szok:????:-D
Czy on czegos nie wie:szok::szok::szok:....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:-D:-D:-D

huuuuuraaaaa zasneła sama w łóżeczku:-):-):-), zdopingowało mnie to do dalszej nauki córci.... ale jestem szczęśliwa:tak:
Reniu moje gratulacje:tak::tak::tak: widać tzrymanie kciukow pomogło:tak: teraz bedzie juz z gorki:tak::tak:

mójto samo mówi, a ja mowie ze nie pozbędę się tego nałogu:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D

udało sie:tak::tak::tak:

fajnie bylo
dzieciaki szalały:tak:, mamuśki plotkowały:tak:, tatusiowie mamuś obgadywały:-D:-D:-D
jutro jedziemy do kokusii, bo mezulek kokusi zaprosił nas na rybkę z grilla==mniam, wiec jutro kontynuacja, a co tam jak impreza to impreza:-D:-D:-D
jak szaleć to szaleć;-);-) bo kiedy sie ma imprezować jak nie teraz???:-p:-p:-p a ja sobie internetu nie dam zabac hehe bede walczyla do konca:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A amo dzisiaj zerknal na moje gg i pyta co za Tygrys sie tam pojawil...:-D:-D
Kto to jest Tygrys:szok::szok::szok:????:-D
Czy on czegos nie wie:szok::szok::szok:....
Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....:-D:-D:-D

hehhe:-D:-D:-D:-D:-D:-D Groźnie brzmi:-D:-D

czyżby się bał tygrysa:-D:-D:-D:-D:-D

.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:.

no my zapraszałyśmy wszystkim na zjazd u mamusi , czyli do mnie, 20-21 czerwca, nawet listę tworzyłyśmy, ale nikt nie potraktował tego na serio:-:)zawstydzona/y:, :-D:-D:-D
Ja jak najbardziej serio to potraktowalam!!!!Tylko ze mielismy 12 jechac juz do polandii,ale przeciez ten moj typersik sie tak robota zawalil ze prawie sie nie widujemy...I juz mialam sama leciec z Marianem,ale wyglada to tak,ze wylatuje z polarnika, lece na lotnisko 25 km od sztokholmu...Tam wsiadam w autobus,jade do sztokholmu centrum...Tam na city terminalen wsiadam w autobus i jade kolejne 130 na lotnisko,z ktorego lataja latadla do krainy pl..I dopiero laduje na ziemii ojcow:baffled:
I stwierdzilam,ze sama,z Mary,wozkiem,fotelikiem i waliza....nie pojade,poki mala jest taka mala..
Inna alternatywa to samochod.Ale przeciez tez same nie pojedziemy 1500 kaemow do promu...
I tak to wlasnie wyglada:sorry2:

reklama
Do góry