reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tyra....na rybach....oby sie tylko nie zatyral:szok::-D:-D

dziewczyny,wiecie jaka rozpusta....:-D:-Dkialbache slaska smazona z cebula i frytki zaraz bede wciagac...:-D
moja dieta poszla w leb:-D
dieta....:-Dale sobie przycukrowalam,jaka dieta,diety to sa dla silnych charakterow a nie dla lamuchow:-D:-D:-D..............

Tobie to dobrze, przynajmniej Ci przyniesie wlasnorecznie zlowiona rybe, prawdziwy mysliwy Szczesciara!! A jesli chodzi o diete to komu jak komu ale \tobie najmniej jest potrzebna jestes moja idolka jesli chodzi o figurwe :)

witaj :-)
a te kolorowe pod postami to suwaczki, wpisz w google to Ci wyskoczą różne stronki z suwaczkami, później wejdź w ustawienia, dodaj BBcode z wybranego suwaczka w Edytuj sygnaturę i już :tak: chyba trochę zagmatwałam, jak coś to pisz to dokładniej wytłumaczymy.

Ja tez witam nowa kolezanke i oczywiscie sluze pomoca wmiare moich cieniackich mozliwosci ::-D

A moj M wlasnie przeczytal o tej rybie co pisze, ze Kaja to sczesciara i sie oburzyl: "A ja Ci nie zlowilem jak bylismy na mazurach?!" chyba jego pierwotny instynkt mysliwego sie obudzil :szok:
A tak wogole to :ninja2::happy2:

Hej

Nie mam na nic dzisiaj czasu :-(. I chumor do bani , bleeee

Musze sobie zrobic pazurki, i może jakaś maseczka, normalnie muszę sie doprowadzic do porządku :baffled:.

100 lat dla Emilki!!!
Na przyszłość będę pamiętała, że też jest z tego cudownego 20 grudnia:-)
Witam nową mamuśkę:-)

Tomasz już śpi ale cosik nerwowo więc raczej nie posiedzę:-(, a Wy pewnie teraz się rozkręcicie:-D:-D

papatki
1006 003.jpg

dziewczyny,wiecie jaka rozpusta....:-D:-Dkialbache slaska smazona z cebula i frytki zaraz bede wciagac...:-D
moja dieta poszla w leb:-D
dieta....:-Dale sobie przycukrowalam,jaka dieta,diety to sa dla silnych charakterow a nie dla lamuchow:-D:-D:-D..............
a ty z czego sie odchudzasz????????:szok::szok::szok::szok::szok:z kości na ości:zawstydzona/y::-D

Tobie to dobrze, przynajmniej Ci przyniesie wlasnorecznie zlowiona rybe, prawdziwy mysliwy Szczesciara!! A jesli chodzi o diete to komu jak komu ale \tobie najmniej jest potrzebna jestes moja idolka jesli chodzi o figurwe :)]
moja tez:tak::tak::tak:

Hej

Nie mam na nic dzisiaj czasu :-(. I chumor do bani , bleeee

Musze sobie zrobic pazurki, i może jakaś maseczka, normalnie muszę sie doprowadzic do porządku :baffled:.
A co się dzieje kochana???
Ja już Filipka uśpiłam , wykąpuciałam sie wymoczyłam stopy w kąpieli parafinowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: poczułam sie jak młody bóg:-D:-D jeszcze pazurki mozna by zrobic ale narazie wole na bb posiedzieć;-)

Wziełam się za nauke malutkiej spania w łóżeczku, staram się być wytrwała w tym zamierzeniu, trzymajcie kobitki za mnie kciuki:tak:, ciekawe ile razy będe do niej podchodzić?:-(

reklama
A co się dzieje kochana???
Ja już Filipka uśpiłam , wykąpuciałam sie wymoczyłam stopy w kąpieli parafinowej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: poczułam sie jak młody bóg:-D:-D jeszcze pazurki mozna by zrobic ale narazie wole na bb posiedzieć;-)
no pewnie bb jest the best:tak::tak::tak::tak:

Wziełam się za nauke malutkiej spania w łóżeczku, staram się być wytrwała w tym zamierzeniu, trzymajcie kobitki za mnie kciuki:tak:, ciekawe ile razy będe do niej podchodzić?:-(
powodzonka w nauce:tak::tak::tak:

Do góry