reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tygrysku, mamusiu-dziękuję :-)

Nadrobiłam Was jakiś czas temu, ale Mały się obudził i tera zjuż zapomniałam, o czym chciałam napisać. Tylko jedno zapadlo miw pamieci-Agaciu, nie możesz tak mówić!!! Przecież jest ktoś, kto Cię kocha miłością bezgraniczną i bezwarunkową i ten ktoś ma na imię Mateusz :tak: Pamiętaj zawsze o tym....

A my, mimo ze świętujemy dzisiaj, spędzamy ten czas oddzielnie. Ja w Kielcach,a mój G w Łodzi. Ehh, szkoda.... Tak sobie przypominam, jak to fajnie było dwa lata temu, jak mnie pierwszy raz pocałował na ławce koło jakiegoś placu zabaw ;-)

tygrysku, co do spacerku, to ja w przyszłym tygodniu wracam do Łodzi, ale niestety nie znam jeszcze grafiku G na lipiec. Jak tylko się dowiem, to możemy się umawiać :-)

mamuski jakie znacie dobre komedie romantyczne????
i filmy akcji ???badz ogolnie jakies dobre???
szukam czegos na wieczor do obejrzenia....:tak:

A oglądałaś "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona"? Mnie się podobał :tak:
A ja dziś oglądam po raz n-ty Władcę Pierścieni :-)
Coż, filmy oglądam rzadko, ale książki za to uwielbiam :-D

oto co mnie teraz gryzie:-D:-D:-D
1906 116.jpg

reklama
Do góry