reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Szkoda, że nam ze produkcję postów nie płacą...

A robicie jakieś prezenty od Waszych dzieciów na Dzień Ojca?:confused:
tak zamierzałam, ale nie mam pomysłu jeszcze.

słuchajcie moje dziecko spi 2 godz i 20 , teraz słysze ze płacze idę do niego daje mu smoka a on myk na boczek i śpi dalej :shocked2:

Agacia nie przeszkadzaj dziecku!!!:-p

U nas zaraz lunie, ale na szczęście zdążyłam ze spacerkiem i jeszcze truskawek kupiłam:-).

Ja bardzo bym chciała drugie dziecko i tak myślę, że za jakieś 10 miesięcy zaczniemy się starać, żeby za dużej różnicy wieku nie było. Ale nad adopcją tez się zastanawiamy.

reklama
Patrysiu, wszystkiego najlepszego z okazji 2 rocznicy bycia ze sobą :tak:
dużo milosci kochana:tak::tak::tak::tak:
To chyba jakies prady niedobre z gory,tylko ze ja to znow nie smutna tylko wsciekla...Moj Amo wychodzi do pracy o 7 wraca ok 21,tak rowniez w soboty,a jak nie to ma treningi i mecze,w niedziele od 13 do mniej wiecej 18,bo ciagle na wyjezdzie....albo siedzi przy kompie:baffled:...Nie shanbi sie nawet starciem kurzu z tv,nie wspomne o czyms wiecej.Wszystko na mojej glowie i mam dosc...:sorry2:A dzisiaj jeszcze sobie wymyslil ze przywiezie mnie z tego grilla z mala do domu,kolo 19(idziemy na 17...)a sam wroci sobie i wtedy popiwkuje:dry:i do domu wroci rowerkiem...
cwaniaczek ten twój amo:-D:-D:-D

Nie martw sie. Ja wczoraj dowiedziałam się o sobie takich rzeczy od mojego K, że nawet nie chce mi się żyć.
przestań gadać głupoty, żyć się nie chce????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:twój synek jest najwspanialszym mężczyzna i dla niego trzeba zyc:tak::tak::tak::tak:

Do góry