reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
ja tez mam pod blokiem kebaba i tam robią w placku od tortilli wlasnie zawsze dostaje slinotoku jak przechodze obok i chyba tej knajpy bedzie mi najbardziej brakowalo po przeprowadzce:----baffled:Oho zaraz gary polecą
Ja tez uwielbiam kebaba, na szczescie od kilku dni otwoerzyli mi na osiedlu malego kebebka znanej sieci, wiec mniam mniam....
Agacia82
Mami :)
Nieeee no, nie zebym narzekałamoj tez nie raz ma takie akcje.....
fajowsko ciesz sie ciesz:
fuuuj,slodkie,lepiace,brunatnawe fuj.....beeeeejak ja nie lubie fig z drzewazreszta zadnych nie lubie,ani dzemu tezoj wyslalabym ci ale wiem ze nie dojada swierze bo najlepsze sa takie wlasnie prosto z drzewa i dzis takie jedlismy
pyciolek87
Mama Alexa:*
o niechcialam zaglosowac na Fifiego jako 333 ale mi sie nie udalokto zabral mi glos??????przyznac sie
to nie ja,słowo
ja tez mam pod blokiem kebaba i tam robią w placku od tortilli wlasnie zawsze dostaje slinotoku jak przechodze obok i chyba tej knajpy bedzie mi najbardziej brakowalo po przeprowadzce:----baffled:
spoko oko....znajdziesz inna,lepsza
tygrysek82
no nie ja nie wiem , oddawać głos Madzieńce ale już!!!!!!o niechcialam zaglosowac na Fifiego jako 333 ale mi sie nie udalokto zabral mi glos??????przyznac sie
L
landryneczka_1982
Gość
fuuuj,slodkie,lepiace,brunatnawe fuj.....beeeeejak ja nie lubie fig z drzewazreszta zadnych nie lubie,ani dzemu tez
brunatnawe kaja ja zielony kolor jadlam jakies stare te twoje musialy byc i wcale nie sa slodkieee
pyciolek87
Mama Alexa:*
Nieeee no, nie zebym narzekała
no ....
brunatnawe kaja ja zielony kolor jadlam jakies stare te twoje musialy byc i wcale nie sa slodkieee
bo KAJA sie nie zna.....
L
landryneczka_1982
Gość
ja znikammmmmmmm moze bede wieczorkiem
milego popoludnia
milego popoludnia
reklama
Myszqa
Mój wariat się obudził . Idem!