reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie
Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:

Dużo zdrówka życzę.

no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)

No jak w dresie????!!!!:dry:
Przecież ja w dresie nie chodzę :-D. Ale za zdradę... kto wiem, może bym i zabiła;-).

Dziewczyny mieszkające w UK czy któraś ma w swoim mieście Atmosphere? Tzn. Primarki?

Witajcie

My dzisiaj na szczepienie, a jak na złość nie pada. Miałam nadzieję,że będzie brzydko i odłoze szczepienie na inny dzień :zawstydzona/y:. Normalnie jak sobie o tym pomysle, to zaraz mnie wszystko boli.

no widzę ze impreza dzisiaj będzie na całego, ze już od samego rana w kuchni siedzisz:-)
no niestety nie usłyszałam co powiedziałaś, a może za cicho mówiłaś?

Oj szykuje się ale najpierw Olimp i promocje, no i Bolid...ciekawe czy uda nam sie jakies zdjecie zrobic...pewnie nie beda takie tlumy:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A z tym mówieniem, to pewnie stresowałam sie wystepem, nic nie jadłam i dlatego tak cicho mowilam:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Dzieńdoberek :-)

Agacia mnie sie wydaje ze teraz WZW B czyli zołtaczka ostatnia Ci została a nastepne dopiero w 13 miesiącu -odra świnka różyczka

MADZIEŃKO ŻYCZENIA WSPANIAŁYCH CHWIL WSPOLNIE SPĘDZANYCH PRZEZ CAŁE WASZE ŻYCIE I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ :-):-)

Mamusia rozbrajasz tymi snami;-):tak:

Ja dziś śmigam z Tomkiem po lekarzach bo czeka nas dziś endokrynolog(problemy z wagą:zawstydzona/y::baffled::sorry2:) oraz reumatolog od ostatniej anginy w pazdzierniku przez podniesione ASO prawie 10x ponad norme, to chodzimy na kontrole co jakis czas, czy spada, bo to niebezpieczne na stawy, oraz serce ale na szczescie nie ma zadnych objawów niepokojacych wiec, sie nie zamartwiam raczej martwi mnie ze spedze w przychodni pewnie ze 3 godziny jeszcze z Patką:baffled:

reklama
Do góry