reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ufff nadrobione

JESTEM!

Wróciliśmy z Mężowym z kolacyjki, było cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :-)

Mój Mężulo stwierdził, że to miło po 4 latach małżeństwa że mamy jeszcze o czym gadać :-)
Ale był po dwóch kieliszkach wina i 3x Long Island Ice Tea :-D
Ja grzecznie tylko winko :-)

Zjedliśmy pyszności greckie które wręcz kooocham. I grzecznie przed 23 do domciu do syneczka naszego.

Dziś jestem szczęśliwa. Tzn. zawsze jestem ale dziś tak jakoś bardziej. Wyjątkowiej, że tak nie po polsku napiszę ;-)
Super ze kolacyjka udana. A mezus popil to wygadany :-D;-)

Blizniaki jestes:-p
Ja chyba wlasnie z tej tesknoty (miedzyinnymi) chce nastepną dzidzie:tak: No i jeszcze moja bratowa ma taki sliczny brzuszek:-p

Jeszcze jestem,a le zaraz trzeba uciekać spać.
Ja też tęsknie za brzuszkiem, tym bardziej ze już mnie to raczej nie czeka:-(
:-(Nie przypominajcie bo mi sie plakac chce!! Ja tez bym chciala jescze ale Adrian jakos nie za bardzo... moze za pare lat... cora by sie jakas w koncu przydala bo oszaleje z samymi facetami w przyszlosci... a najlepiej blizniaczki ;-)
Witam
nie było mnie przez 2 dni bo męzowy komputer mi naprawiał.

Pytia moja jak mnie widzi to też by tylko cycusia cały czas chciała, jak byłam z nią teraz przez trzy dni to praktycznie bez przerwy cyckała, myslałam że mi odpadną:-D:-D, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie:-D:-D

Myszqa sto lat!!!!!

Kana napisz kobitko czy paczka doszła;-)
Oj moj tez widzi we mnie tylko cycki!! Usypiac go musi Adrian bo mnie to zaraz za cycki szarpie :dry:
Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
Biedactwo. Dobrze ze wozio juz zamowione. A jaki?

a mój bąbelek przespał już 3 całą noc :) ale obudził się po 6 i przed 8znowu zasnął...niech dośpi kruszynka to humorek będzie miał lepszy,ja też ide spróbuję sie kimnąć bo chodze jak zoombie :]
pozdrowionka iii Madzieńko kolejnych 3,a potem 6 i 36 latek w małżeństwie :))))
Zazdroszcze przespanych nocek
Madzienko, kolejnych lat pełnych miłości! :-):tak:
Dolaczam sie :tak::-D
a zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi, :szok::szok::szok:
zapominajka powiedziała: "zabije":-D:-D:-D, a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:-:)-D
chyba naczytalam sie wczoraj za duzo o tej zdradzie
Hehehe:-DTy masz sny:-D

Witaj
My też musielismy zrobić badania krwi, bo lekarka stwierdziła, ze mały jest blady ... teraz pijemy zelazo.
I jaka mial hemoglobine? Jakie zelazo pijecie i ile? Cyprian tez pije 3 razy dziennie po lyzce" ferrum".

reklama
madzienka - wszystkiego naj naj na rocznicę slubu i sto lat dla was w miłości i szczęściu. @->-

mamusia - nasze naleśniki muszą poczekać, bo nie chce mi się smażyć wieczorem jak niemąż wraca o 22. Ale smaka mam.

pytia - mamy ten sam problem z cycoholikiem i powrotem mamy do pracy. tylko że my codziennie na 4-5 godzin. :-(mam nadzieje że do września jakoś to rozegramy w końcu to jeszcze 2,5 miesiąca a to sporo czasu jest. Ja się boję tego,że to ja nie wytrzymam bez niego, bo też uzależniona jestem od jego głosiku, dotyku, zapachu. :szok:

olcia - Kubuń też każdy posiłek mleczkiem popija a potem ulewa:-:)no: i też nie umiem znaleźć rozwiązania

myszqa - gratuluję udanego wieczorku:-D

kana - na tesknoty za brzuszkiem dobra jest husta:tak:. my się tak nosimy i jest superaście. po pupce go mogę pogłaskać jak wtedy tylko mały ma lepsze widoki bo chodzi głową do góry:tak::cool2:

kokusia, monia - bardzo smutamy z powodu waszych choróbsk. wracajcie szybciutko do zdrówka.&&&&&&&&&&

agacia - my też dziś się szczepimy ale dopiero po 14 czy deszcz czy słonko, bo chce to już mieć z głowy, a nie wiem co masz na myśli ostatnia szczepionka, bo ostatnia to chyba ok osiemnastki, ale mam wrażenie ,że 4 z koleji to wzw.
A Kubuń już naszczęście skończył żelazo. Paskudztwo to takie okropne.

mopek- trzymaj się dziś na tym maratonie

Cyprysiowa - trzymam kciukasy. Ty się bój tylko bądź dzielna, chociaż łatwo mi mówić. Ale dla synka musisz być silna zeby jemu dobre fluidki przesyłac. Trzymaj się ciepło!

no to nadrobiłam, a wczoraj to nikt nie chciał ze mną pogadać.
:-p:frown::sad:nie to nie.

madzienka - wszystkiego naj naj na rocznicę slubu i sto lat dla was w miłości i szczęściu. @->-

mamusia - nasze naleśniki muszą poczekać, bo nie chce mi się smażyć wieczorem jak niemąż wraca o 22. Ale smaka mam.

pytia - mamy ten sam problem z cycoholikiem i powrotem mamy do pracy. tylko że my codziennie na 4-5 godzin. :-(mam nadzieje że do września jakoś to rozegramy w końcu to jeszcze 2,5 miesiąca a to sporo czasu jest. Ja się boję tego,że to ja nie wytrzymam bez niego, bo też uzależniona jestem od jego głosiku, dotyku, zapachu. :szok:

olcia - Kubuń też każdy posiłek mleczkiem popija a potem ulewa:-:)no: i też nie umiem znaleźć rozwiązania

myszqa - gratuluję udanego wieczorku:-D

kana - na tesknoty za brzuszkiem dobra jest husta:tak:. my się tak nosimy i jest superaście. po pupce go mogę pogłaskać jak wtedy tylko mały ma lepsze widoki bo chodzi głową do góry:tak::cool2:

kokusia, monia - bardzo smutamy z powodu waszych choróbsk. wracajcie szybciutko do zdrówka.&&&&&&&&&&

agacia - my też dziś się szczepimy ale dopiero po 14 czy deszcz czy słonko, bo chce to już mieć z głowy, a nie wiem co masz na myśli ostatnia szczepionka, bo ostatnia to chyba ok osiemnastki, ale mam wrażenie ,że 4 z koleji to wzw.
A Kubuń już naszczęście skończył żelazo. Paskudztwo to takie okropne.

mopek- trzymaj się dziś na tym maratonie

Cyprysiowa - trzymam kciukasy. Ty się bój tylko bądź dzielna, chociaż łatwo mi mówić. Ale dla synka musisz być silna zeby jemu dobre fluidki przesyłac. Trzymaj się ciepło!

no to nadrobiłam, a wczoraj to nikt nie chciał ze mną pogadać.
:-p:frown::sad:nie to nie.
nie przejmuj się kochana, wczoraj był leniwy dzień:-)i dlatego może nikt nie chciał z tobą gadać:-)

Cyprysiowa - nie miał bardzo niskiej hemoglobiny, była na najnizszym poziomie. Teraz powtórzylismy badanie i ma 6,68 . Pijemy po 5 ml Ferrum, ale małemu to nie przeszkadza. Tylko jak jest bardzo zmęczony to juz marudzi, że musi to pić, bo zawsze mu daje po kąpieli.

Lilac my tez mamy po 14 szczepienie. Ostatnie tzn. że kolejna dopiero w 18 miesiącu zycia.

reklama
wiecie co, ja sobie smażę naleśniki, i zapomniałam ze mam dziecko, bo jakoś cicho się zrobiło, ja patrze a ona przykleiła się do TV, ogląda reklamę Mango z otwarta buzia:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Do góry