Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ufff nadrobione
Super ze kolacyjka udana. A mezus popil to wygadany ;-)JESTEM!
Wróciliśmy z Mężowym z kolacyjki, było cuuuuuuuuuuuuuuuuuudnie :-)
Mój Mężulo stwierdził, że to miło po 4 latach małżeństwa że mamy jeszcze o czym gadać :-)
Ale był po dwóch kieliszkach wina i 3x Long Island Ice Tea
Ja grzecznie tylko winko :-)
Zjedliśmy pyszności greckie które wręcz kooocham. I grzecznie przed 23 do domciu do syneczka naszego.
Dziś jestem szczęśliwa. Tzn. zawsze jestem ale dziś tak jakoś bardziej. Wyjątkowiej, że tak nie po polsku napiszę ;-)
Blizniaki jestes
Ja chyba wlasnie z tej tesknoty (miedzyinnymi) chce nastepną dzidzie No i jeszcze moja bratowa ma taki sliczny brzuszek
:-(Nie przypominajcie bo mi sie plakac chce!! Ja tez bym chciala jescze ale Adrian jakos nie za bardzo... moze za pare lat... cora by sie jakas w koncu przydala bo oszaleje z samymi facetami w przyszlosci... a najlepiej blizniaczki ;-)Jeszcze jestem,a le zaraz trzeba uciekać spać.
Ja też tęsknie za brzuszkiem, tym bardziej ze już mnie to raczej nie czeka:-(
Oj moj tez widzi we mnie tylko cycki!! Usypiac go musi Adrian bo mnie to zaraz za cycki szarpieWitam
nie było mnie przez 2 dni bo męzowy komputer mi naprawiał.
Pytia moja jak mnie widzi to też by tylko cycusia cały czas chciała, jak byłam z nią teraz przez trzy dni to praktycznie bez przerwy cyckała, myslałam że mi odpadną, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie
Myszqa sto lat!!!!!
Kana napisz kobitko czy paczka doszła;-)
Biedactwo. Dobrze ze wozio juz zamowione. A jaki?Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :---(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
Zazdroszcze przespanych noceka mój bąbelek przespał już 3 całą noc ale obudził się po 6 i przed 8znowu zasnął...niech dośpi kruszynka to humorek będzie miał lepszy,ja też ide spróbuję sie kimnąć bo chodze jak zoombie :]
pozdrowionka iii Madzieńko kolejnych 3,a potem 6 i 36 latek w małżeństwie )))
Dolaczam sieMadzienko, kolejnych lat pełnych miłości! :-)
HeheheTy masz snya zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi,
zapominajka powiedziała: "zabije", a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:--D
chyba naczytalam sie wczoraj za duzo o tej zdradzie
I jaka mial hemoglobine? Jakie zelazo pijecie i ile? Cyprian tez pije 3 razy dziennie po lyzce" ferrum".Witaj
My też musielismy zrobić badania krwi, bo lekarka stwierdziła, ze mały jest blady ... teraz pijemy zelazo.