reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a mój bąbelek przespał już 3 całą noc :) ale obudził się po 6 i przed 8znowu zasnął...niech dośpi kruszynka to humorek będzie miał lepszy,ja też ide spróbuję sie kimnąć bo chodze jak zoombie :]
pozdrowionka iii Madzieńko kolejnych 3,a potem 6 i 36 latek w małżeństwie :))))

reklama
Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
Monia trzymam kciuki żeby malutka szybko wyzdrowiała no i żeby wkońcu skończyły się te wszystkie problemy i dla Ciebie też zaświeciło słoneczko:tak::-)

witam, ja wczoaraj strasznie zaganiana byłam, nawet chwili na bb nie znalazłam, i coś czuje, że dziś to samo będzie, a juz widzę, ze na każdym watku dyskusja wrze, wiec chyba sporo mam do nadrobienia, teraz jestem nieprztomna, jeszcze ide drzemka złapać;-)bo dzis jedziemy autko obejrzeć dziewczyny trzymajcie kciuki, żeby ok było, bo jak ja widze to łatwiej sprzedac niż kupić, masakra, a jak tak to ja juz swojemu zakomunikowałam, że nie zgadzam sie sprzedawać, bo mi go szkoda, no ale ten upatrzony niby lepszy, to może szansa, w sumie taki sam jak nasz, nawet kolorek;-)tylko kombi, no i koni ma podobno 130, a nasz tylko 100, to może....
ślę tylko buziaczki dla wszystkich solenizantów i słonka dla wszystkich którzy go nie mają, i do następnego, mam nadzieje, że szybko nadrobie, i szybko wróce;-)

witajcie kochane :-D:-D:-D
jeszcze spicie????????????wstawać :tak::tak::tak::tak:
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne:szok::szok::szok:
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła:szok:, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła:szok::szok::szok:, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok:szok: a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi:tak:
Miłego dzionka kochane

Bartek też jakoś częściej się dziś w nocy budził... pojęcia nie mam dlaczego :sorry:

W ogóle to dzień dobry :-)

Ja już po śniadanku, za oknem piękne słoneczko, więc za godzinkę wybywamy z Bartusiem :tak: Umówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem :tak: A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.

Bartek też jakoś częściej się dziś w nocy budził... pojęcia nie mam dlaczego :sorry:

W ogóle to dzień dobry :-)

Ja już po śniadanku, za oknem piękne słoneczko, więc za godzinkę wybywamy z Bartusiem :tak: Umówiliśmy się z koleżanką i jej prawie 3 letnim synciem :tak: A tatuś niech spokojnie odsypia nockę.
o widzisz, nasze dzieciaki spały podobnie:-D:-D:-D

reklama
Witajcie
Madziu życzę Wam samych cudownych dni w małżeństwie!:tak:
U nas nocka superaśna, mały poszedł spać o 18 ( myślałam że się jeszcze obudzi na kąpiel ale niestety jak usnął to obudził się dopiero o 6:eek: teraz znów śpi:eek:
My już po kawusi porannej, na dworze tak sobie ale po wczorajszym deszczowym dniu muszę gdzieś wyjść gdyż inaczej zwariuję w czterech ścianach:confused2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry