reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-dach, te początki zawsze są takie wspaniałe :-d
tygrysek82
Fanka BB :)
Można spróbowaćTygrysku, a może Filipek jakoś zarazić Bartka tym nocnym spaniem?
mamusia2008
mamusia Karolinki
a zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi,
zapominajka powiedziała: "zabije", a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:--D
chyba naczytalam sie wczoraj za duzo o tej zdradzie
dziewczyny byłyśmy razem na jakimś teleturnieju i padło pytanie: Co zrobicie jeśli wasz mężczyzna was zdradzi,
zapominajka powiedziała: "zabije", a madzienka nie wiem co powiedziala bo mała mnie obudzila:--D
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
MAmusia te Twoje sny są czaderskie;-):-)a zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
mamusia2008
mamusia Karolinki
no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)MAmusia te Twoje sny są czaderskie;-):-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
A ty;-)no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)
Witajcie mamuski...wy tu gadu gadu a ja juz nalesników nasmazyłam
U nas nocka super Julcia pienie pospala i teraz tez spi.....
Dziękuję Wam Mauski za życzonka, oby dalej było tak dobrze i fajnie jak dotychczas
Ty to masz sny;-);-);-);-), szkoda że nie zdążyłąs usłyszeć co ja powiedziłam..sama jestem ciekawa
Uffff....w sukience, no ładnie:-):-):-):-)
Zapominajko ładnie to tak do telewizji w dresie
Dziękuję Wam Mauski za życzonka, oby dalej było tak dobrze i fajnie jak dotychczas
a zapomniałam napisać. ze śniła mi się dzisiaj madzienka i zapominajka
Ty to masz sny;-);-);-);-), szkoda że nie zdążyłąs usłyszeć co ja powiedziłam..sama jestem ciekawa
no ale jakie kolorowe, teraz nawet przypomniałam sobie ze Madzia była ubrana w sukienkę po kostki:-), a zapominajka była w jakimś dresie:-)
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witajcie kochane
Madzieńko, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy
Nie załamuj mniekochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........
Trzymma kciuki, aby Malutka szybko wyzdrowiałaWitajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :---(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
Madzieńko, wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no widzę ze impreza dzisiaj będzie na całego, ze już od samego rana w kuchni siedzisz:-)Witajcie mamuski...wy tu gadu gadu a ja juz nalesników nasmazyłam
no niestety nie usłyszałam co powiedziałaś, a może za cicho mówiłaś?