reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśkąblizniaczku, nigdy nie wiadomo
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)Oj nigdy nie mow nigdy a co z prezentem na 35 te urodziny;-)
Tez sie kłade bo moj smęci, ze zaraz z laptopem bede sypiac
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia
Dobrej nocki
L
landryneczka_1982
Gość
Dzis bylismy i nad morzem i na urodzinach corki mojego szwagra skonczyla 2 latka, wrocilam ledwo zywa jak nie jedno dziecko plakalo to drugie a z tego placzu to i moj Alek nie dosc ze senny bo po 21 juz bylo to jeszcze ten rumor krzyki piski maluchow normalnie Alek w ryk ze na balkon musialam z nim wyjsc i go uspokoic...
A ze szwagierka dre koty i nie gadam z nia wogole wiec musialam ja unikac i nie zamienilysmy ani jednego slowa ja to wogole nie chcialam isc na to przyjecie no ale poszlam ze wzgledu na mojego bo znow tamta by namieszala i dodala od siebie w rodzinie
a mala zamiast zdmuchnac swieczke wlozyla reke do tortu i pozniej wytarla o wloski ale smiechu bylo
No i bylismy sie dowiadywac o dokumenty no i sie zalamalismy musimy jechac do Rzymu wyrobic malemu paszport zeby leciec do polski
A ze szwagierka dre koty i nie gadam z nia wogole wiec musialam ja unikac i nie zamienilysmy ani jednego slowa ja to wogole nie chcialam isc na to przyjecie no ale poszlam ze wzgledu na mojego bo znow tamta by namieszala i dodala od siebie w rodzinie
a mala zamiast zdmuchnac swieczke wlozyla reke do tortu i pozniej wytarla o wloski ale smiechu bylo
No i bylismy sie dowiadywac o dokumenty no i sie zalamalismy musimy jechac do Rzymu wyrobic malemu paszport zeby leciec do polski
renia200
mama Victorki :)
Witam
nie było mnie przez 2 dni bo męzowy komputer mi naprawiał.
Pytia moja jak mnie widzi to też by tylko cycusia cały czas chciała, jak byłam z nią teraz przez trzy dni to praktycznie bez przerwy cyckała, myslałam że mi odpadną, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie
Myszqa sto lat!!!!!
Kana napisz kobitko czy paczka doszła;-)
nie było mnie przez 2 dni bo męzowy komputer mi naprawiał.
Pytia moja jak mnie widzi to też by tylko cycusia cały czas chciała, jak byłam z nią teraz przez trzy dni to praktycznie bez przerwy cyckała, myslałam że mi odpadną, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie
Myszqa sto lat!!!!!
Kana napisz kobitko czy paczka doszła;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
kochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-)
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia
Dobrej nocki
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie kochane
jeszcze spicie????????????wstawać
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi
Miłego dzionka kochane
jeszcze spicie????????????wstawać
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi
Miłego dzionka kochane
Madzienko,
dużo miłości Wam życzę z okazji 3
rocznicy ślubu
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!
rocznicy ślubu
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dzień doberekA u nas dzisiaj słoneczko
Już wiem czemu mi mała tak strasznie wczoraj marudziła cały dzień. W nocy obudziła się z katarem:-(Podejrzewam że to dzięki mojej mądrej siostruni która w niedzielę wyniosła ją na dwór i jednej cienkiej bluzeczce
Już wiem czemu mi mała tak strasznie wczoraj marudziła cały dzień. W nocy obudziła się z katarem:-(Podejrzewam że to dzięki mojej mądrej siostruni która w niedzielę wyniosła ją na dwór i jednej cienkiej bluzeczce
moniawycint
Fanka BB :)
Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :---(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
mamusia2008
mamusia Karolinki
trzymaj się kochanaWitajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :---(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam
dużo zdrówka dla malutkiej
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Madzienko,
rocznicy ślubu
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!
I ja i ja też przyłączam się do życzonek Mamuśki
Udanego świętowania Madzienko