reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja zaraz się kładę, choć nikt na mnie w łóżku nie czeka :-( Jeden z moich mężczyzn w pracy, a drugi ma swoje łoże(czko) ;-)

reklama
blizniaczku, nigdy nie wiadomo:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką:-D:laugh2::-D:laugh2:
Oj nigdy nie mow nigdy a co z prezentem na 35 te urodziny;-):-D

Tez sie kłade bo moj smęci, ze zaraz z laptopem bede sypiac:sorry:
no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-):-D
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia

Dobrej nocki

Dzis bylismy i nad morzem i na urodzinach corki mojego szwagra skonczyla 2 latka, wrocilam ledwo zywa jak nie jedno dziecko plakalo to drugie a z tego placzu to i moj Alek nie dosc ze senny bo po 21 juz bylo to jeszcze ten rumor krzyki piski maluchow normalnie Alek w ryk ze na balkon musialam z nim wyjsc i go uspokoic...
A ze szwagierka dre koty i nie gadam z nia wogole wiec musialam ja unikac i nie zamienilysmy ani jednego slowa ja to wogole nie chcialam isc na to przyjecie no ale poszlam ze wzgledu na mojego bo znow tamta by namieszala i dodala od siebie w rodzinie :crazy:
a mala zamiast zdmuchnac swieczke wlozyla reke do tortu:-D:-D i pozniej wytarla o wloski ale smiechu bylo:-D:-D

No i bylismy sie dowiadywac o dokumenty no i sie zalamalismy musimy jechac do Rzymu wyrobic malemu paszport:crazy: zeby leciec do polski :rofl2:

Witam
nie było mnie przez 2 dni bo męzowy komputer mi naprawiał.

Pytia moja jak mnie widzi to też by tylko cycusia cały czas chciała, jak byłam z nią teraz przez trzy dni to praktycznie bez przerwy cyckała, myslałam że mi odpadną:-D:-D, ciesze sie ze już jest zdrowa - Vicusia miała gorączke trzydniową:-( teraz ma czerwone plamki na ciele, a i bez cycka wieczorkiem nie zaśnie:-D:-D

Myszqa sto lat!!!!!

Kana napisz kobitko czy paczka doszła;-)

No niby tak, moze kiedyś sie przytrafi, ale ja to uż chyba prędzej babcią zostanę niż mamuśką:-D:laugh2::-D:laugh2:

no pewnie na 35, a potem jeszcze na 40, co tam niech mnie dzieci odmładzają;-):-D
Anoli, jak Ty chcesz tego braciszka dla Hani zrobić z laptopem??? Do wyrka marsz, do mężusia

Dobrej nocki
kochana, moja znajoma została i babcia i mamą jednocześnie, wiec..........:-D:-D:-D:-D

witajcie kochane :-D:-D:-D
jeszcze spicie????????????wstawać :tak::tak::tak::tak:
u nas nocka nie typowa, bo moje dziecię pierwszy raz było takie głodne:szok::szok::szok:
o 20.00 dostała cyca, o 23.00 kręciła się, płakała, zrobiłam jej 120ml mleczka zjadła:szok:, o 3.00 w nocy znowu się kręciła, zrobiłam jej 150ml mleczka i znowu zjadła:szok::szok::szok:, rano o 7.00 dostała cyca, bo taka głodna była, no a o 7.30 walnęła taka kupę ze szok:szok: a teraz sobie znowu zasnęła, wiec lecę zrobić sobie śniadanko, po pewnie za 30min się obudzi:tak:
Miłego dzionka kochane

Madzienko,
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dużo miłości Wam życzę z okazji 3
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
rocznicy ślubu
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Gorzko!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:tak:A u nas dzisiaj słoneczko:tak:
Już wiem czemu mi mała tak strasznie wczoraj marudziła cały dzień. W nocy obudziła się z katarem:-(Podejrzewam że to dzięki mojej mądrej siostruni która w niedzielę wyniosła ją na dwór i jednej cienkiej bluzeczce:wściekła/y:

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:

Witajcie wiecie co ja już nie mam sił w czoraj z malutką o 12 trafiłam do szpitala bo nie mogła oddychać okazało się że malutka ma zapalenie gardła odesłali nas i dziś znowu do lekarza, :-:)-:)-(nawet nie mam czasu was poczytac i co kolwiek wam napisac ściskam was gorąco a wózio juz zamówilam:tak::tak:
trzymaj się kochana
dużo zdrówka dla malutkiej

reklama
Do góry