reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Powiem Wam że wtedy nieladnie to wyszlo. Troszke te słowa ktore poszły w kierunku Marzycielki i w sumie tez do mnie ( gdyz ja podalam info odnosnie tego zdarzenia z Malgosią podobniez na watku na ktorym zadna z Was sobie powiedzmy nie zyczyla aby taka info byla na grudniowych mamusiach poruszona przynajmniej tak to wynikalo z odpowiedzi na posta Kasi) ja tez sie troche zdenerwowalam tym juz mi przeszlo bylo minelo............................;-)

Jakie lody ?:-D ja też chcę:-D
Tomek ma cztery zęby i chyba z góry teraz pójdą, a ja mam już dosyć :szok:, tylko rączki i cyc i mama i mama:szok:
Weźcie mnie na lody please!!!!

TYGRYSKU I XPATRYSIUX...........
dziewczyny mam bardzo wazne pytanie....
moja kolezanka jutra laduje na lotnisku w ŁODZI ....i musi dostac sie do Bydgoszczy...do ktorej stacji pkp ma najblizej z lotniska.......????????
cos mowila ze jest pare pkp wiec w jej imieniu pytam.....

TYGRYSKU I XPATRYSIUX...........
dziewczyny mam bardzo wazne pytanie....
moja kolezanka jutra laduje na lotnisku w ŁODZI ....i musi dostac sie do Bydgoszczy...do ktorej stacji pkp ma najblizej z lotniska.......????????
cos mowila ze jest pare pkp wiec w jej imieniu pytam.....
do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z Kaliskiej:tak::tak::tak:

reklama
Do góry