Agacia82
Mami :)
Ja też tak myślę ...Wiecie co a mi się wydaje że Marzycielka to się na nas obraziła wtedy za te lody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak myślę ...Wiecie co a mi się wydaje że Marzycielka to się na nas obraziła wtedy za te lody
wow to sie chlopak rozkrecil hhih my nie mamy ani jednego:----(Jakie lody ? ja też chcę
Tomek ma cztery zęby i chyba z góry teraz pójdą, a ja mam już dosyć , tylko rączki i cyc i mama i mama
Weźcie mnie na lody please!!!!
do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z KaliskiejTYGRYSKU I XPATRYSIUX...........
dziewczyny mam bardzo wazne pytanie....
moja kolezanka jutra laduje na lotnisku w ŁODZI ....i musi dostac sie do Bydgoszczy...do ktorej stacji pkp ma najblizej z lotniska.......????????
cos mowila ze jest pare pkp wiec w jej imieniu pytam.....
do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z Kaliskiej
alez prosze bardzo odwdzieczysz sie kiedys tam hehhehedziekowac:*
do kaliskiej zreszta do bydgoszczy to chyba tylko pociagi z kaliskiej jezdza, gdyz z fabrycznej jak juz jada to przez warsawe a to dalej jest . wiec z Kaliskiej
alez prosze bardzo odwdzieczysz sie kiedys tam hehhehe