reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja:)))

W tym tyg to będę wchodziła trpszke z opóźnieniem,ale dotrę.... misiek ma nocki wiec odsypia i nie chce go z samego rana budzic....ot taka jestem dobra:p :-D:-)

U nas nocka całkiem dobrze tylko moje dziecie coraz szybciej sie na butle budzi dzisiaj była 1:40....o 4:15 cycus i 6:00 pobudka:eek::eek::eek:.....no chyba nieeeeeeeeeee.... jakos to poprzesuwamy bo matka padnie na twarz....:-p

Kurcze nawet nie pamietam co chciałam napisac...:sorry:
Kurcze ide obleciec reszte bo pewnie się nazbierało..

aaaaa no tak:
Karolinko kochaniutka i słodziutki Bartusiu buziaczki mega od ciociuni i Mari :*:*:* rośnijcie zdrowo i dajcie rodzicom popalić:) :-):tak::-D 100 latek:*

Na razie to by było na tyle:p

reklama
oo matko...wstawiłam pranie i poszłam na spcer..wracam a tu od 3 pietra do parteru woda..wąż mi pękł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ile sprzątania...oby tylko sąsiadów nie zalało:no:

Jestem w szoku, ze produkcja od poniedziałku słabiutka, nie muszę nadrabiac:-)
Pogoda śliczna to chyba wszystkie mamusie na spacerkach.

Madzienko, ja Ci za bardzo nie pomogę, mimo ze lubie gotowac, ale ja to raczej takie tradycyjne jedzonko, więc nie bardzo się nadaje na wyszukaną kolacyjkę.

Ola, współczuję i życze żeby do sąsiadow nie dotarło, bo się wkurzą

Mamusia sama nie uwierzę jak nie zobacze:-D:-D:-D:-Dsklepy w nowym Olimpie

Od A do Z w nowym Olimpie
5-10-15, Adidas, Alma, Apart, apteka, Artman, Atrium, Bank Millenium, Bialcon, Big Star, biuro podróży, Bytom, Cache Cache, Cafe Singi, Camaieu, CCC, Clarcs, Cleopatra, Coccodrillo, Comp Studio, Denny Rose, Ecco, Empik, Era, Fratelli, Galeria Prezentów, Go Sport, Hac Hac, In Medio, Jensi Fashion, Kakadu, KappAhl, Kazar, Koral, Leroy Merlin, Levi's, Life Line, Madonna, Marconi, Mediator, Monnari, Moodo, Nestle, Nike, Optical Center, Pawo, Pierre Cardin, Plus GSM, Polbita, pralnia, Red Star, Reporter Young, Saturn, Sephora, Shoe Flex, Sisley, Sizeer, Smyk, Solar, Splendo, Sunset Suits, Szefler, Śliwiński, Tchibo, TP SA, Tuzzi, Wojas, Vanila, Venezia, Veneziana, Vision Express, Vito Vergelis, Vobis, Volcano, Zibi.
sklepy super jak w warszawie, oby tylko promocje byly:-D:-D:-D

Witam i ja:)))

W tym tyg to będę wchodziła trpszke z opóźnieniem,ale dotrę.... misiek ma nocki wiec odsypia i nie chce go z samego rana budzic....ot taka jestem dobra:p :-D:-)

U nas nocka całkiem dobrze tylko moje dziecie coraz szybciej sie na butle budzi dzisiaj była 1:40....o 4:15 cycus i 6:00 pobudka:eek::eek::eek:.....no chyba nieeeeeeeeeee.... jakos to poprzesuwamy bo matka padnie na twarz....:-p

Kurcze nawet nie pamietam co chciałam napisac...:sorry:
Kurcze ide obleciec reszte bo pewnie się nazbierało..

aaaaa no tak:
Karolinko kochaniutka i słodziutki Bartusiu buziaczki mega od ciociuni i Mari :*:*:* rośnijcie zdrowo i dajcie rodzicom popalić:) :-):tak::-D 100 latek:*

Na razie to by było na tyle:p
Karolinka dziękuje za życzonka

my już po spacerku, zakupki na targu zrobione, malutka była grzeczna w nowym wozeczku, a dla mnie jaka ulga, teraz tym wozeczkiem moge wszedzie wjechac, leciutki, a mala zadowolona, wszystko widzi, wszystkich zaczepia, zaraz beda zdjecia :-D
dziekujemy wszstkim mamuskom za zyczonka :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
A my zamulkamy w odmku...:rofl2:

Tatulek właśnie wstał po nocce....więc jakiś spacerek się szykuje,ale najpierw obiadek..Mari już swój dostała, teraz dorośli:p haha

Mamuśka czekam z niecierpliwościa na wozeczek:)

Do góry