reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuśki...zanim sie doczytałam wszystkich newsów to oho....
hahaha nio co do porodówek w Tczewie to nie bedę miała za dużego wyboru...jest aż jedna...tez sie nasłuchałam strasznych rzeczy,ale też takich dobrych, wiec to tak jak wszędzie.....
A ja mam jeszcze pytanie z innej beczki....jeżeli my z miśkiem nie mamy ślubu to czy któraś z Was orientuje sie co mi przysługuje z ośrodka pomocy społecznej....dodam ,ze nie pracuje....bo akurat skonczyłam dziennie licencjat...

reklama
Kana mi się wydaje, ale pewna nie jestem, że możesz dostać zasiłek rodzinny. Tylko dochód na osobę nie może przekroczyć 480 zł (chyba). Najlepiej zapytaj w MOPS.

Zapominajka ja te w biurze:) Nie boli Cię kręgosłup od ciągłego siedzenia?
oj mnie plecy czasami bola bardzo. zaczeło sie w nocy z niedzieli na poniedziałek, nie mogłam spac całą noc myslałam ze to cos z nerkami wiec nastepnego dnia rano byłam juz u lekarza, zbadał mnie i wysłał na badania i co sie okazała ze nerki mam ok i że to jakis nerwoból czy cos takiego. teraz budze sie codziennie przynajmniej raz w nocy i mąż masuje mi plecy i naciera maścia. dobrze że jeszcze jest i ma mnie kto pomasować:-), gorzej bedzie jak wyjedzie do pracy za granice a niedługo juz wyjezdza :-(

Becikowe każdy, tylko trzeba odpowiednie papiery złożyć po narodzinach.
Moja koleżanka dostała po 2 tygodniach:tak:, ja zawsze myślałam, że na to trzeba czekać miesiącami.

2 dni nie mialam internetu, a tu teraz tyle do nadrobienia w czytaniu ;-)
ja wczoraj mialam polowkowe :-) dziewczyna na 100%, cudowna, zdrowa, wszystko w jak najlepszym porzadku poza moim lozyskiem, ktore ciagle jest za nisko :wściekła/y: ale najwazniejsze, ze niunia zdrowa i tak pieknie wyglada :-) az sie poplakalam ze wzruszenia :tak:
caluje Was wszystkie

2 dni nie mialam internetu, a tu teraz tyle do nadrobienia w czytaniu ;-)
ja wczoraj mialam polowkowe :-) dziewczyna na 100%, cudowna, zdrowa, wszystko w jak najlepszym porzadku poza moim lozyskiem, ktore ciagle jest za nisko :wściekła/y: ale najwazniejsze, ze niunia zdrowa i tak pieknie wyglada :-) az sie poplakalam ze wzruszenia :tak:
caluje Was wszystkie

Gratuluję, cieszę się, że dziewczynka zdrowa. Masz już wybrane imię?

reklama
Do góry