reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

w miejscowości w której mieszkam jest jeden szpital ale nie polecam go nikomu! istne piekło, brud smród i ubóstwo!!! Moja koleżanka tak samo jak my miała termin na grudzień... dwa miesiące temu trafiła do tej rzeźni z ostrym bólem brzucha, trzymali ją przez dwa tygodnie niewiedząc niby co jej jest, po dwóch tygodniach jakiś mądrzejszy lekarz zrobiła jej badanie usg i okazało się że ma torbiela na jajniku!!! niestety maleństwa nie udało się uratować...:-(
dlatego powiedziałam że nie będę rodzić w tym szpitalu choćby nie wiem co! Szpital który wybrałam jest oddalony od mojej miejscowości jakieś 40 km.

No to k...a ładnie :wściekła/y: Zastrzelić takich dziadów!!!!
A z jakiej jesteś miejscowości??

reklama
sawka to okropne!!!!!

justyna mój lekarz już tam nie pracuje bo prowadzi teraz już tylko prywatną praktykę,ale kiedyś pracował...Na kolejnej wizycie porozmawiam z nim o moim porodzie i spytam czy do mnie przyjedzie.....

WITAJCIE;
te historie ze szpitalami są okropne, choć tak naprawdę mogą zdarzyć się w każdym jednym szpitalu. Dlatego ja staram się już nie czytać tych opowieści o porodach bo niektóre są jak horrory.
Moim zdaniem dużo zależy od nastawienia i jeśli ktoś się nastawia, że poród będzie książkowy to może bardzo się zawieść. Nie zmienia to jednak faktu, że polska służba zdrowia traktuje pacjentów jak zło konieczne i bydło.

Agatkas - ja pracuję w biurze. I jak widać mam wolny dostęp do netu :-D

Zozakoza - u mnie w domu nigdy nie jadaliśmy zupy rybnej i raczej bym się nie skusiła.

Nie wiem jeszcze. Szczerze mówiąc wolałabym Polnej uniknąć...
Agawar a ty?

Agatkas czasem boli i oczy szybko mi się męczą.

Dziewczyny ja jestem na L4 a i tak bolą mnie plecy i kręgosłup...to co dopiero was:-)
Właśnie wybieram się do ZUS-u złożyć dokumenty na zasiłek rehabilitacyjny bo zwolnienie kończy mi się we wrześniu...i już jestem nerwowa jak sobie pomyślę,że trafie na jakąś niemiłą urzędniczkę:-( a przy okazji dowiem sie w końcu dlaczego zabierają mi dodatkowo kasę co miesiąc:wściekła/y:
Do później:-)

reklama
Witam kochane panie!!! jak tam po nocy ja jakoś dziś się budziłam co chwile ale za to zaciągłam wieczorkiem chłopa do ......... uuuu!!!
YOKA mósisz mi wszystko powiedzieć jak to załatwiałaś bo ja też mam już czas na składanie tego wniosku w poniedziałek ide do lekarza to mi to wypisze.

Do góry