Kaja a jak jest dupek to powiem mojemu,ze to znaczy kochanie haah żartuje
Ha ha:-) a ja chce wiedziec?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja a jak jest dupek to powiem mojemu,ze to znaczy kochanie haah żartuje
dobreAmo to moj skrot,moj maz mysli ze od AMORE,ale czasem to jest raczej skrot od GAMOń;-)
udanego grillowania:-)Witamy się i my
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawiłA teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-):-)
Dziękowac Kajaczku.....rundkuj sie....moja zdolniacha sama pije herbatke i wydaje przy tym dzwieki w stylu : dyyyyyyyy,duuuuuuu...... jak lubi hahha
No a my idzimy z dumt jesc sniadanko....
Agaciu widzisz.....tacy własnie oni sa....odsypiaj kochana odsypiaj....ja jakos kurna weny na spanie nawet nie mam...Kawusia zbozowa już czaka na mamusie mniami..uciakm
A czy Wasze maluchy też tak pociesznie, dziwnie sapia jak chca czy cos im sie podoba...bo moja jakos tak od paru dni posapuje jak piesek haahah
Witamy się i my
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawiłA teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;-):-)
Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....
A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah
Dlaczego masakra???? przeciez ty dobrze kobito wygladasz.....??? kurna jak rozdawali wzrost to ja nie wiem za czym stałam... bo za mózgiem tz nie bardzo haah
to ja tez to ja też chce pokazać.....TYLKO JA MAM TROSZKU STARSZE ZDJĄTKO....
Madzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze
Jejku odkat otrzymalam dostep to ja juz nie wyrabiam z tymi postami....
z otwartmi to jeszcze dawalam rade....teraz nie ogarniam
Coś tu cichutko dzisiaj. My już byliśmy ubrani, spakowani, gotowi do wyjazdu na małą wycieczkę, a tu się rozpadało. Buuuu. Mężulo ciągle dogorywa, Jaśkowi i mnie już przeszło. No i deszcz uwięził nas w domu, a tak się ładnie zapowiadało rano.
no wlasnie cos cicho wszyscy w krzakach
ja w lozku leze nic mi sie nie chce z tego goraca (ponad 30 stopni)mojego wyprawilam do pracy, malego uspilam a sama w necie buszuje