reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Amo to moj skrot,moj maz mysli ze od AMORE,ale czasem to jest raczej skrot od GAMOń;-):-D:-D:-D
dobre :)
kokusia miłego grillowania:)

ale wam zazdroszczę tej pogody ciepłej u nas ciągle pada:( nawet na spacer nie chce sie iść, zresztą co to za przyjemność dzieci pod folia w wózku :( bez sensu
cholera a musze i tak isc do sklepu po zakupy

Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)
udanego grillowania;):-)

OK babeczki kochane....my tez czekamy aż malutka się obudzi, obiadek i mykamy do teściowej na dorosły obiadek :-) i potem moze jakis spacerek...póki jeszcze pogoda ładnai w miarę cieplutko jest.....

Buziolki kochaniutkie;*

Kajaczku a ty kochana zaginełas chyba gdzies na tych swoich rejonach:p hahah

dzin doberek:)

Dziękowac Kajaczku.....rundkuj sie....moja zdolniacha sama pije herbatke i wydaje przy tym dzwieki w stylu : dyyyyyyyy,duuuuuuu...... jak lubi:p hahha

No a my idzimy z dumt jesc sniadanko....
Agaciu widzisz.....tacy własnie oni sa....odsypiaj kochana odsypiaj....ja jakos kurna weny na spanie nawet nie mam...Kawusia zbozowa już czaka na mamusie;) mniami..uciakm:)

A czy Wasze maluchy też tak pociesznie, dziwnie sapia jak chca czy cos im sie podoba...bo moja jakos tak od paru dni posapuje jak piesek:p haahah

taaa moj tez osttanio taki napalony:rofl2:

Witamy się i my:tak:
Ja też sobie dzisiaj pospałam bo tatus od rana z dziewczynami się bawił:tak:A teraz mała śpi, starsza posżła szykowac z tatusiem grilla a ja zmykam się kompulkowac( normalnie u nas taka duchota że od rana nic nie robiąc się zgrzałam). No i zaraz mamy gości:tak:
Tak więc mnie już dziewczynki dzisiaj nie będzie. Życzę Wam miłego dnia:-)
Papapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapapa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D;-):-)

milego dnia i smacznej kielbachy:-):-)

Witam laseczki

Bliźniaki nie strasz...ostatnio jak tak pisałas to pare godzin póxniej u nas lało... teraz jest ślicznie....i mam nadzieje,ze tak zsotanie....

A mogę sie Wam pochwalic..PROSZE PROSZE.....wazyłam sie u babci pierwszy raz od grudnia....i wąze równiusienkie 50kg.... myśałam,ze oszaleje ze szczęscia....kurcze nawet oponka juz mi nie straszna....hahahhah

Kanusia, ale ja Ci zazdroszczę, ja na początku ciązy 52kg, brzuszek deseczka, a teraz?56 i nie moge tego zrzucić:wściekła/y:przy wzroście 163, no juz kiedys pisałam, że i skakanka i brzuszki były, ale przy moim lenistwie i skłonności do obżarstwa to cięzko, a tak tęsknie za płaskim brzuszkiem

Dlaczego masakra???? przeciez ty dobrze kobito wygladasz.....??? kurna jak rozdawali wzrost to ja nie wiem za czym stałam...:p bo za mózgiem tz nie bardzo:p haah

uwielbiam twoje poczucie humoru:-D:-D:-Dja to nawet nie pamiętam za czym stałam, ale za pamięcia na pewno nie:-D

to ja tez to ja też chce pokazać.....TYLKO JA MAM TROSZKU STARSZE ZDJĄTKO....

hehe, mój Wikus właśnie dostał tą zabawkę wczoraj identyko z chicco:-)

Madzienkia my jedziemy do Miedzyzdroi. Radzilam sie Blizniaki. W lipcu bedziemy bukowac nocleg:tak: juz sie nie moge doczekac, tyle razy sie wybieralismy i nici. A w tym roku nie popuszcze:laugh2:

super, byłam w tamtym roku z mężulkiem, super było, a w tym roku kurcze, tylko nad angielskie morze i to wycieczka jednodniowa:wściekła/y:no trudno odbijemy sobie za rok

Jejku odkat otrzymalam dostep to ja juz nie wyrabiam z tymi postami....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
z otwartmi to jeszcze dawalam rade....teraz nie ogarniam:szok::szok::szok::-D:-D:-D

no ja też:-)a do tego nie jestem teraz sama, mąż w dalszym ciągu na urlopie, mama z nami i każdy chce do kompa, a potem się okazuje, ż eja nie mam kiedy wejść, nie no cieszę się, że są ze mną, ale z drugiej strony jak jestem sama z Wikusiem to mam wtedy choć chwilę, żeby z wami pogadać, a teraz to tak nawet nie miałam was kiedy nadrobić, i pewnie juz nie znajdę chwili, tak tylko po łebkach przjrzałam, na opiece to w ogóle nie wiem co się dzieje, i trochę kiespko bo nwet nie wiem co u was słychać, no dobra trzeba być cierpliwym:-)
no i znów muszę uciekać:-(
trzymajcie się dziewczynki,

a to zabawka, tylko narazie zdjęłam mu to na nóżki, bo jeszcze tak bardzo nie dostaje do zabawek tych na górze jak ma to na nóżki

Załączniki

• IMG_0766.jpg
    IMG_0766.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_0769.jpg
    IMG_0769.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 23
Coś tu cichutko dzisiaj. My już byliśmy ubrani, spakowani, gotowi do wyjazdu na małą wycieczkę, a tu się rozpadało. Buuuu. Mężulo ciągle dogorywa, Jaśkowi i mnie już przeszło. No i deszcz uwięził nas w domu, a tak się ładnie zapowiadało rano.

asiulkaa - naturalne planowanie rodziny ;-):-D, trochę późno na takie wykłady, haha.

villemo - witaj kochana. Super, że się zjawiłaś! Czekamy na wieści od Ciebie, co tam słychać.

beciaczek - super, że synuś taki grzeczny w podróży. Ja bym się teraz nie odważyła z Hanią na daleką jazdę, bo ostatnio coś niezbyt grzeczna w samochodzie :baffled:

Coś tu cichutko dzisiaj. My już byliśmy ubrani, spakowani, gotowi do wyjazdu na małą wycieczkę, a tu się rozpadało. Buuuu. Mężulo ciągle dogorywa, Jaśkowi i mnie już przeszło. No i deszcz uwięził nas w domu, a tak się ładnie zapowiadało rano.

no wlasnie cos cicho wszyscy w krzakach :-D:-D
ja w lozku leze nic mi sie nie chce z tego goraca (ponad 30 stopni)mojego wyprawilam do pracy, malego uspilam a sama w necie buszuje:-D:-D

jeju znow pustki my bylismy juz na spacerku niby pogoda ok ale cos z cisnieniem sie dzieje gdyz nie mam sily nawet na klawiaturze pisac:eek: mialam zrobic sernika na zimnoale nawet za to mi sie nie chce zabrac tylko spac bym poszla :baffled::baffled: jakiegos kopa w tylek potrzebuje na rozruch:eek::eek:
landyneczko kiedy przyjezdzasz do polandii???? i na ile????

aaaaaaaaaaaaa i cos mnie brzusio pobolewa dziwnie jak na okres od wczoraj ale to jeszcze troche do okresu:eek::eek::eek: ogolnie czuje sie do du...........y

reklama
Do góry