blizniaki2000
Fanka BB :)
Pyciołku, a wchodzisz tutaj, musisz by zalogowana:
https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/
https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mialam kilka lat temu kolor zdejmowany gdyz mialam czarne a chcialam braz sobie zrobic i po odbarwieniu mialam marchewkowe jak anka z zielonego wzgorza mialam tez kiedys platynowy blad heheh :-):-):-) ale juz teraz tak nie eksperymentuje i trzymam sie blizej natury czyli jasnego brazu;-)Witamy i my w słoneczny poniedziałęk.
KAJA - podziel się wrażeniami z teo odbarwiania, też miałabym ochotę...
No to super, miłego oglądania.hhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nareszcie mam.........dziekowac za pomoc
to ja spadam ogladac zdjecia:-):-);-);-)
Hej my juz po spacerku i zakupach......pogoda u nas boska..Jula dziasiaj opalała kolanka
w koncu udalo mi sie kupic takie długie chrupki kukyurydzianeale wiecei co moja Jula nie wie do czego one służątak wszystko bierze do buzi a tych chrupek za nic i jakie miny przy tym stroi...jak uśnie wkleję wam fotki w galerii
Tygrysku domagam sie odpowiedzi!!!!!!!w jakim terminie jedziemy do sopotu????
Wspolczujemy halasu, u nas ostatnie dwa tygodnie mielismy dodatkowe wiertarkowe odglosy...masakrai jeszcze rusztowania na balkonie, bo coś tam poprawiaja
tvtyn iu iyt 6bv67b7nmmni v tyk o po mnvbc rfdgfiji76rtdc h kj lkl.''/łhyt fh
to są pozdrowienia dla wszystkich mamsiek i dzieciaczkow od Juleczki
ja mialam kilka lat temu kolor zdejmowany gdyz mialam czarne a chcialam braz sobie zrobic i po odbarwieniu mialam marchewkowe jak anka z zielonego wzgorza mialam tez kiedys platynowy blad heheh :-):-):-) ale juz teraz tak nie eksperymentuje i trzymam sie blizej natury czyli jasnego brazu;-)
kurcze wcielo mi posta
to jeszcze raz ze kochana przeoczylam twoje pytanie wybacz co do wyjazdu to ja nie lubie planowac na tyle miesiecy przed gdyz zawsze jak planuje to cos sie pitoli wiec ja podejmuje zawszw decyzje w ostatniej chwili wiec przypomnij mi o tym wyjezdzie na poczatku wrzesnia wtedy bede mogla ci odpowiedziec tylko ze ja teraz wykorzystuje caly urlop wypoczynkowy wiec gdyby nawet wyjazd sie udal to my tylko na wekend:---(
Hej my juz po spacerku i zakupach......pogoda u nas boska..Jula dziasiaj opalała kolanka
w koncu udalo mi sie kupic takie długie chrupki kukyurydzianeale wiecei co moja Jula nie wie do czego one służątak wszystko bierze do buzi a tych chrupek za nic i jakie miny przy tym stroi...jak uśnie wkleję wam fotki w galerii
Tygrysku domagam sie odpowiedzi!!!!!!!w jakim terminie jedziemy do sopotu????
Wspolczujemy halasu, u nas ostatnie dwa tygodnie mielismy dodatkowe wiertarkowe odglosy...masakrai jeszcze rusztowania na balkonie, bo coś tam poprawiaja
tvtyn iu iyt 6bv67b7nmmni v tyk o po mnvbc rfdgfiji76rtdc h kj lkl.''/łhyt fh
to są pozdrowienia dla wszystkich mamsiek i dzieciaczkow od Juleczki