reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy i my w słoneczny poniedziałęk.

KAJA - podziel się wrażeniami z teo odbarwiania, też miałabym ochotę...
ja mialam kilka lat temu kolor zdejmowany gdyz mialam czarne a chcialam braz sobie zrobic i po odbarwieniu mialam marchewkowe jak anka z zielonego wzgorza:szok::szok::szok::szok: mialam tez kiedys platynowy blad heheh :-):-):-) ale juz teraz tak nie eksperymentuje i trzymam sie blizej natury czyli jasnego brazu;-)
u mnie od rana masakra!!!!!!!!!! sasiadka pietro nizej robi remont i mlotki wiertarki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Filip zanim usnal to tak plakal przez ten rumor:-:)-:)no::no: teraz spi ale chyba dlugo nie pospi w tym wiertarkowym i mlotkowym koncercie:wściekła/y::wściekła/y:

Hej my juz po spacerku i zakupach......pogoda u nas boska:tak::tak::tak:..Jula dziasiaj opalała kolanka:-D:-D:-D:-D:-D

w koncu udalo mi sie kupic takie długie chrupki kukyurydziane:tak::tak::tak:ale wiecei co moja Jula nie wie do czego one służą:-D:-D:-D:-Dtak wszystko bierze do buzi a tych chrupek za nic i jakie miny przy tym stroi...jak uśnie wkleję wam fotki w galerii:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tygrysku domagam sie odpowiedzi!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dw jakim terminie jedziemy do sopotu????
Wspolczujemy halasu, u nas ostatnie dwa tygodnie mielismy dodatkowe wiertarkowe odglosy...masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze rusztowania na balkonie, bo coś tam poprawiaja:szok::szok::szok:

tvtyn iu iyt 6bv67b7nmmni v tyk o po mnvbc rfdgfiji76rtdc h kj lkl.''/łhyt fh
to są pozdrowienia dla wszystkich mamsiek i dzieciaczkow od Juleczki:-D:-D:-D:-D:-D

Hej my juz po spacerku i zakupach......pogoda u nas boska:tak::tak::tak:..Jula dziasiaj opalała kolanka:-D:-D:-D:-D:-D

w koncu udalo mi sie kupic takie długie chrupki kukyurydziane:tak::tak::tak:ale wiecei co moja Jula nie wie do czego one służą:-D:-D:-D:-Dtak wszystko bierze do buzi a tych chrupek za nic i jakie miny przy tym stroi...jak uśnie wkleję wam fotki w galerii:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Tygrysku domagam sie odpowiedzi!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dw jakim terminie jedziemy do sopotu????
Wspolczujemy halasu, u nas ostatnie dwa tygodnie mielismy dodatkowe wiertarkowe odglosy...masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze rusztowania na balkonie, bo coś tam poprawiaja:szok::szok::szok:

to są pozdrowienia dla wszystkich mamsiek i dzieciaczkow od Juleczki:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze wcielo mi posta:wściekła/y::wściekła/y:

to jeszcze raz ze kochana przeoczylam twoje pytanie wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p co do wyjazdu to ja nie lubie planowac na tyle miesiecy przed gdyz zawsze jak planuje to cos sie pitoli wiec ja podejmuje zawszw decyzje w ostatniej chwili:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec przypomnij mi o tym wyjezdzie na poczatku wrzesnia:tak: wtedy bede mogla ci odpowiedziec:tak: tylko ze ja teraz wykorzystuje caly urlop wypoczynkowy wiec gdyby nawet wyjazd sie udal to my tylko na wekend:-:)-:)-(

ja mialam kilka lat temu kolor zdejmowany gdyz mialam czarne a chcialam braz sobie zrobic i po odbarwieniu mialam marchewkowe jak anka z zielonego wzgorza:szok::szok::szok::szok: mialam tez kiedys platynowy blad heheh :-):-):-) ale juz teraz tak nie eksperymentuje i trzymam sie blizej natury czyli jasnego brazu;-)

Ale siama robiłaś czy u fryzjera i czy włosy bardzo potem zniszczone były. Bo ja mam ciemny brązik a chciałam do blądu może wrócić, nie platynka ale jakiś sredni.

I gorąco współczuję sąsiada. Teżtaką orkiestrę miałam kilka dni po powrocie ze szpitala. Nerwy miałam napięte jak struny.

kurcze wcielo mi posta:wściekła/y::wściekła/y:

to jeszcze raz ze kochana przeoczylam twoje pytanie wybacz:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p co do wyjazdu to ja nie lubie planowac na tyle miesiecy przed gdyz zawsze jak planuje to cos sie pitoli wiec ja podejmuje zawszw decyzje w ostatniej chwili:zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec przypomnij mi o tym wyjezdzie na poczatku wrzesnia:tak: wtedy bede mogla ci odpowiedziec:tak: tylko ze ja teraz wykorzystuje caly urlop wypoczynkowy wiec gdyby nawet wyjazd sie udal to my tylko na wekend:-:)-:)-(

Ja też nie lubię tak planowac, ale z Jula nie ma wyjścia...jakies plany musimy zrobic...
Przypomne sie na pewno...
Na razie kombinujemy z tymi biletami na siatke!!!!
Ola a gdzie(tzn. na jakiej ulicy) jest ta nowa hala musze poszukac na zumi....

reklama

u nas z tymi chrupami dokladnie tak samo....jak tak to wczystko "wrzucane" jest do buzi ale chrupa nie bałdzo:-D:-D
dzisiaj spróbujemy raz jeszcze:-)

Do góry