reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny dziękujemy za troskę. Mała jak narazie gorączkę przegoniła ale jest tak marudna że już normalnie nie wyrabiam. Oj coś czuję że jak tatuś wróci z pracy to od razu w progu dostanie dziecko na ręce.

Ola moja też ostatnio mam mniejszy apetyt ale tylko na cycka. Widac bolą ją dziąsła bo co pociągnie trochę to odwraca głowę. Na łyżeczce się może trochę powyzywac więc z niej jada ładnie.
Kaja udanego fryzjerowania;-)
Beciaczku jak tam po drzemce?:-D
Madzienko no ja się zastanawiam nad czymś na piątą rocznicę i nic wymyślic nie mogę oprócz imprezy. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu...

No i skończyło się rumakowanie. Maruda wstała z wielkim wrzaskiem.
Buziolki mamusie

no ja dopiero z łóżka ściągnęłam a Wiktor razem ze mną, w łóżeczku już gada, ale ja jestem ostatnio nietomna, nie wiem co się ze mną dzieje, masakra, a jeszcze do tego jakieś głupie sny, które są tak realne, że jak się budzę to potrzebuję chwili, żeby sobie przypomnieć gdzie jestem i w ogóle, też tak macie.
A dziś miałam jakiś dziwny, że byłam sama i nie wiedziałam gdzie Emil jest, tak mi było strasznie źle, czułam przez sen jak tęsknie, a jak się obudziłam to sobie musiałam przypomnieć, że on przecież jutro przyjeżdża, rany, aż mnie te sny czasem przerażają

reklama
Blizniaczku dzielny twój synek ze nakarmił Mała moj sie boi nawet na rece wziasc na kolana jeszcze w ostatecznosci ale nie chce wcale, owszem gada do niej , buziaka da, ale wszystko z dystansu raczej :baffled::sorry:
Raz mu dałam mała do nakarmienia bo miałam pilna robote w kuchni ale i tak musiałam wszystko zostawic i dokonczyc karmienie bo wytrzymał 30 sekund
Udanego spacerku:-)
Moi to aż sie biją, o to kto ma sie zajmowac, teraz juz trochę mniej i Grzesiu jest bardziej chetny do zajmowania, ale ogólnie to i jeden i drugi sobie z nia radzi.
A na Grześka to wogóle mówimy Pan -Niania, bo jak Młoda nie chce jesc, to on przychodzi i od niego je.:-D:-D:-D

witam sie i ja;-);-)

dziewczyny albo ja jestem slepa albo nie wiem....ale cyprusiowa dala wczoraj mi dostep do albumu a ja wciaz mam zamkniety:no::no::eek::eek:
albo ja sie nie znam albo cos jest nie tak....i intymnego tez nie ma:eek::eek:

Witam my na nogach od 6 tzn ja z synkiem córcia spała do 8 i mąż tez bo do pracy miał na 9 teraz jestem sama z dwójeczka dzieciaczków do 22 bo dopiero wróci z pracy.
beciaczek gdzie mieszkasz w Uk? ja w Warrington
pyciolek widzę po suwaczku ze nasze szkraby są tego samego dnia urodzone nasz Benjaminek urodził sie 18 grudnia 2008 troszkę mu się pospieszylo bo termin z usg mialam na 24 grudnia;-) ale za to na świeta byliśmy w domku.

reklama
Do góry