MAM TROCHE CYKORA W SPRAWI TEGO Odbarwianiaale babka mowi ze teraz maja takie specyfiki ze loooz...zobaczymya zdjecia oczywiscie sie pojawia;-)Kaja udanego relaksowania u fryzjera, koniecznie potem wstaw zdjecia
reklama
Witajcie, chociaż raz udało mi się nie być ostatnią
Jula śpi i ja chyba tez poloże się...u nas nocka spokojna, na dworze piekne bezchmurne niebo i sloneczko...i ciepełko wiec na spacerek na pewno pójdziemy
No chyba że cos zmieni się
Bliźniaczku wysyłam troszeczkę promyczków i stopni C;-);-);-);-)
Kaja czekamy na fotki w nowym kolorze:-)
Maksiu duzo zdrówka!!!!!
Kokusia jak się czuje Natalcia???Trzymamy kciuki żeby gorączka szybko poszła sobie....
I nie wiem co jeszcze mialam napisacide się polozyc...
zajrzę później
Jula śpi i ja chyba tez poloże się...u nas nocka spokojna, na dworze piekne bezchmurne niebo i sloneczko...i ciepełko wiec na spacerek na pewno pójdziemy
No chyba że cos zmieni się
Bliźniaczku wysyłam troszeczkę promyczków i stopni C;-);-);-);-)
Kaja czekamy na fotki w nowym kolorze:-)
Maksiu duzo zdrówka!!!!!
Kokusia jak się czuje Natalcia???Trzymamy kciuki żeby gorączka szybko poszła sobie....
I nie wiem co jeszcze mialam napisacide się polozyc...
zajrzę później
Witam mamusie, słoneczka dla wszystkich po ciężkich nocach, co by im się uśmiechy na buźkach pojawiły i zapomniały o zmęczeniuząbki niech się szybciej wyrzynają, a solenizanci niech z uśmiechem i w zdroweczku sobie grzecznie rosną
a ja w planach miałam, po karmieniu Wikusia wziąć prysznic, zabrać sie za prasowanie i na ranne zakupki biec do Tesco( będzie dziś biszkopt z truskawkami, mniam, mniam) ale posiedziałam chwilę na komp. i chyba znów ide do wyrka bo jakoś nigdzie nie chce mi sie iść.
A poniedziałku też nie lubię, za to jutro...rano już męzulek będzie, ale fajowo, w sobote miał wesele siostry, i powiedział przez telefon, że cała rodzinka chwaliła nasze wesele z zeszłego roku, bo to było do niczego, a u nas naprawdę było super, i pomyśleć, że rocznica się zbliża wielkimi krokamiale mnie na sentymenty wzięło, aż chyba sobie nasze wesele dziś obejrze przy cieście
a ja w planach miałam, po karmieniu Wikusia wziąć prysznic, zabrać sie za prasowanie i na ranne zakupki biec do Tesco( będzie dziś biszkopt z truskawkami, mniam, mniam) ale posiedziałam chwilę na komp. i chyba znów ide do wyrka bo jakoś nigdzie nie chce mi sie iść.
A poniedziałku też nie lubię, za to jutro...rano już męzulek będzie, ale fajowo, w sobote miał wesele siostry, i powiedział przez telefon, że cała rodzinka chwaliła nasze wesele z zeszłego roku, bo to było do niczego, a u nas naprawdę było super, i pomyśleć, że rocznica się zbliża wielkimi krokamiale mnie na sentymenty wzięło, aż chyba sobie nasze wesele dziś obejrze przy cieście
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam mamuski i ja)
My dzisiaj dopiero teraz bo moja kochana córeczka tak została wczoraj wymęczona przez ropdzinke i wysciskana,ze dała mamie pospać i wstałysmy dopiero o 7:50..... myślałam, ze mi zegarki poprzestawiali )))
Madziu nie kochana my bylismy wczoeaj na 50-leciu slubu babusi mojej kochanej, jak juz wczesniej trafnie napisała nasza kolezanka
BUZIACZKI uciekam do mojej łobuzicy kochanej bo nie woła....
Kajaczku powodzonka u fryzjera...tylko nie daj sie na łyso
My dzisiaj dopiero teraz bo moja kochana córeczka tak została wczoraj wymęczona przez ropdzinke i wysciskana,ze dała mamie pospać i wstałysmy dopiero o 7:50..... myślałam, ze mi zegarki poprzestawiali )))
Madziu nie kochana my bylismy wczoeaj na 50-leciu slubu babusi mojej kochanej, jak juz wczesniej trafnie napisała nasza kolezanka
BUZIACZKI uciekam do mojej łobuzicy kochanej bo nie woła....
Kajaczku powodzonka u fryzjera...tylko nie daj sie na łyso
no wszystkiego naj naj dla MAKSIA:*
kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu no ja właśnie też tak już myśle o tym dniu tatusia.... cosik trzeba wymyślićNo wlasnie a propos rocznic...pomózcie mi wymyslić jakąś niespodziankę dla męża z okazji 3 rocznicy ślubu
Ja juz powoli zaczynam mysleć tez o Dniu Ojca szykujecie cos dla tatusków naszych pociech???
Hello widze ze od rana produkcja kwitnie
ja zmykam na spacerek bo wreszcie pogoda i do nas dotarła
Kaju słonce dawaj foty jak wrocisz :-)
Blizniaczku dzielny twój synek ze nakarmił Mała moj sie boi nawet na rece wziasc na kolana jeszcze w ostatecznosci ale nie chce wcale, owszem gada do niej , buziaka da, ale wszystko z dystansu raczej
Raz mu dałam mała do nakarmienia bo miałam pilna robote w kuchni ale i tak musiałam wszystko zostawic i dokonczyc karmienie bo wytrzymał 30 sekund
ja zmykam na spacerek bo wreszcie pogoda i do nas dotarła
Kaju słonce dawaj foty jak wrocisz :-)
Blizniaczku dzielny twój synek ze nakarmił Mała moj sie boi nawet na rece wziasc na kolana jeszcze w ostatecznosci ale nie chce wcale, owszem gada do niej , buziaka da, ale wszystko z dystansu raczej
Raz mu dałam mała do nakarmienia bo miałam pilna robote w kuchni ale i tak musiałam wszystko zostawic i dokonczyc karmienie bo wytrzymał 30 sekund
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Dziewczyny dziękujemy za troskę. Mała jak narazie gorączkę przegoniła ale jest tak marudna że już normalnie nie wyrabiam. Oj coś czuję że jak tatuś wróci z pracy to od razu w progu dostanie dziecko na ręce.
Ola moja też ostatnio mam mniejszy apetyt ale tylko na cycka. Widac bolą ją dziąsła bo co pociągnie trochę to odwraca głowę. Na łyżeczce się może trochę powyzywac więc z niej jada ładnie.
Kaja udanego fryzjerowania;-)
Beciaczku jak tam po drzemce?
Madzienko no ja się zastanawiam nad czymś na piątą rocznicę i nic wymyślic nie mogę oprócz imprezy. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu...
No i skończyło się rumakowanie. Maruda wstała z wielkim wrzaskiem.
Buziolki mamusie
Ola moja też ostatnio mam mniejszy apetyt ale tylko na cycka. Widac bolą ją dziąsła bo co pociągnie trochę to odwraca głowę. Na łyżeczce się może trochę powyzywac więc z niej jada ładnie.
Kaja udanego fryzjerowania;-)
Beciaczku jak tam po drzemce?
Madzienko no ja się zastanawiam nad czymś na piątą rocznicę i nic wymyślic nie mogę oprócz imprezy. No ale do sierpnia jeszcze trochę czasu...
No i skończyło się rumakowanie. Maruda wstała z wielkim wrzaskiem.
Buziolki mamusie
reklama
Agacia82
Mami :)
Witajcie
U nas piekne słoneczko, wiec jak mały wstanie to lecimy na spacerek.
A co do dnia taty to widziałyście te kartki?
Super kartki na DZIEŃ TATY!!!! (650763978) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystkiego najlepszego dla Maksia !!!!
U nas piekne słoneczko, wiec jak mały wstanie to lecimy na spacerek.
A co do dnia taty to widziałyście te kartki?
Super kartki na DZIEŃ TATY!!!! (650763978) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystkiego najlepszego dla Maksia !!!!