kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
A moja ma dzisiaj śpiocha ale żeby nie było za różowo to Martyna co chwilę ją budzi i jest ryk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestesmy z Toba Kanciu panciu;-)Kokusia nie mam pojecia,ale jak jej to nie przejdzie to mnie wykończy na maksa dzisiaj.....
jestesmy na strazy i w pogotowiu:-)oj Kajaczku przyda mi się dzisiaj wsparcie psychiczne ....obowiązkowo....
że co????? niby jak...masakra....Ja jestem, ale zaraz wybieram sie do domku i w końcu weekend, ale sie cieszę. A pogoda u nas do du.., tak leje i wieje, ze masakra, za 2 tygodnie wakacje, a tu ntaka lipa.
Przed chwilą w radio mówili, ze noworodek połknął smoczek od butli
Kana,Twoja to przynajmniej kima...moja nie kima tylko trzeszczymoja maruda obudziła sie dostała butle i dalej kima.....zobaczymy jak długo??? daje jej maks 15 minut
Tak dokładnie to nie słyszałam, muszę później jakieś wiadomosci obejrzec, ale chyba w szpitalu na oddziale noworodkowym, bo prokuator ma badac czy to przez niedopatzrenie pielęgniarekże co????? niby jak...masakra....