reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
oki mamuski ja tez na jakis czasik znikma bądzcie litosciwe w kwesti ilości postów ok????
Buziaczków 1000:*:* dla wszystkich i każdej z osobna:*
Buziaczków 1000:*:* dla wszystkich i każdej z osobna:*
mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja uciekam na 2 godz do pracki
pyciolek87
Mama Alexa:*
Dziękujemy wszystkim Mamusiom za pamięć i za życzonka :***
Normalnie nie wiem kiedy minęło te pół roku. Dopiero po dziecku widzę jak ten czas szybko leci. Wczoraj byliśmy na szczepieniu i patrząc na mamusie z noworodkami przypomniałam sobie jak pierwszy raz byliśmy kiedy Filip miał 11 dni. Jaki był wtedy maleńki. A teraz to już kawał chłopa Prawdę mówiąc trochę mi przykro, że nigdy już nie będzie taki maleńki i bezbronny. I chociażby dlatego (oczywiście nie tylko) chciałabym mieć jeszcze dzidzię. Oczywiście za parę latek ;-)
Agaciu trzymam kciuki, żeby wyniki były Mateuszka były jak najlepsze. Tak w ogóle po co robicie te badania? Tak profilatycznie czy macie jakieś wskazania?
Tygrysku gratulujęmieszkanka i cieszę się, że w końcu coś znaleźliście. Wybacz, ale nie jestem do końca na bieżąco i nie wiedziałam, że już coś macie. Tak czy siak gratuluje
Ja też należę do tych okresujących właśnie I ile to razy słyszałam, że po ciąży już nie boli. G... prawda!!! Przynajmniej w moim przypadku. Nafaszerowałam się już 3 Nospami i 2 Apapami i nie bardzo mi to pomogło. Dobrze, że chociaż mały jest dla mnie dziś dośc łaskawy i nie marudzi, bo chyba musiałabym dzwonić po jakąs pomoc.
Mam pytanko do dziewczyn korzystjących z solarium. Za niecały miesiąc mamy wesele i wypadałoby się trochę opalić, żeby nie przerażać bladością. A na opalanie na słoneczku nie bardzo mam czas. Można w trakcie miesiączki chodzić na solarium? Ja raptem parę razy w życiu byłam na solarium i niewiele wiem na ten temat.
ja bylam podczas okresu ale jak juz sie napradwe konczyl...tak jak leci ciurem to troche bym sie schizowala
Ach pochwalę sie Wam że właśnie zakupiłam dla małej taki muzyczny ocean jak ma Marysi Kaji:-)
jak to dobrze że męża nie ma w domu;-)
ja tez mam taki...dostal Alexior na kurczaczka od babci i cioci Wioli;-);-)
z tgo co docytałam to buziaki dla Cyprysiowej.....
uwierzcie ze jak mi padł ten komp to zsinialamm.....pierwsze to.mysle co ja teraz zrobie bez bb umre z nudów....
spokojna twoja rozczochrana...narazie dziala....martwic sie nedziesz jak juz na[rawde sie spipczy
pyciolek87
Tygrysku no 8680 robi swoje
tygrysek82
Fanka BB :)
jeju że co??????Tygrysku no 8680 robi swoje
tygrysek82
poprawnie to chyba powinno być słucham???
pyciolek87
jeju co??????
Jeju Jeju ....sama stwierdzilas ze papuch mi rosnie w domu:-):-)
tygrysek82
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheh nie zakumałamJeju Jeju ....sama stwierdzilas ze papuch mi rosnie w domu:-):-)
reklama
pyciolek87
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheh nie zakumałam
:-):-):-)