reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja już byłam z małą u lekarza na kontroli a teraz piję kawkę, nadrabiam zaległości i jedną ręką lulam do snu małą rozrabiarę:)

Dunia fajny ten teledysk:)

Madzienko i jak mała na basenie? Fajnie czy się trochę bała?

Mamusia poza małej ekstra!!!

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?
agatkas, ja myślę ze jeszcze trochę za wczesniej

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?

Ja swoją sadzam "od zawsze". Najpierw na kolanach potem na fotelu, w rogu łóżeczka a teraz to już dośc długo potrafi posiadziec bez podparcia. Musiałam tak robic bo moje ciecię ma alergię na leżenie i zaraz był krzyk

:-)niespodzianka mamusiu;-):-D

szkoda że nie możemy razem z Tobą zdawac tego egzaminu:-(każda by miała po kawałeczku do nauczenia i git a tak to się musisz męczyc sama bidulo
no szkoda, a tym bardziej ze egzamin w środę, i jest 5 osób w komisji, i każdy zadaje pytanie, 2 pytania już mam, a 3ch jeszcze nie mam, bo czekam aż mi wyślą na mejla, ale widocznie jeszcze nie wymyślili, tylko kiedy ja mam się nauczyć dzień przed cz jak?

a mi sie wydaje ze taka chwilunia,za rece nie szkodzi,typu siedzisz-lazysz,nie siedzisz i siedzisz,tak mi pokazala ortopeda ze nie ma absolutnie problema:tak:
moze i nie szkodzi, ale ja sie troche boje, bo moja pediatra powiedziala ze z dziewczynkami trzeba uwazac z tym siadaniem, bo takie wczesne siadanie rujnuje macice:eek::baffled: i potem moze miec kobiece problemy?i badz tu madry, wiec do zdjecia ja moge posadzic, lub u siebie na kolankach, tylko tak na chwilke, doslownie na chwilke

moze i nie szkodzi, ale ja sie troche boje, bo moja pediatra powiedziala ze z dziewczynkami trzeba uwazac z tym siadaniem, bo takie wczesne siadanie rujnuje macice:eek::baffled: i potem moze miec kobiece problemy?i badz tu madry, wiec do zdjecia ja moge posadzic, lub u siebie na kolankach, tylko tak na chwilke, doslownie na chwilke
ups....to tego to ja nie znala;-)

reklama
Do góry