reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochana trzymam Cię za słowo, czekamy aż mamusia wyzdrowieje i przybywajcie, po 1 pokoju moge Wam naszykowac

Rozwalasaz mnie swoimi tekstami:-D:-D:-D:-D

Mnie też boli, tak jakby mi sie coś rozłaziło, a wogóle to leci mi takie mięcho ze szok, sory jeśli kogoś obrzydziłam, ale juz nie moge sie doczeka kiedy mi sie skończy:zawstydzona/y::wściekła/y:
o kurcze nawet po 1 pokoju, no nie ja już nie mogę się doczekać,
kokusia, blizniaczek nas chyba na serio prosi, nie?????????

Witajcie, na szczęście udało mi się przeczytac cała waszą produkcję zanim kaja i mamuska się rozkrecily:-D:-D:-D:-D

Jula spi a ja jak zwykle przed kompem:laugh2::laugh2:

A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!

Dołączamy sie do życzonek!!!!!

dziewczyny w albumiku zamieściłam zdjęcie malej demolki w nocy:tak:

Bomba, a ta noga w gorze:-D:-D:-D:-D

Dziekujemy za mile slowka o naszej basenowej wyprawie.....

Ide naszykowac jakies sniadanko, wloski juz umylam...bo dzisiaj idę pazurki zrobić:-D:-D:-D:-D

A u nas pochmurno i zimno jak ch....a:sorry::sorry::sorry::sorry:wiec siedzimy w domciu:eek::eek::eek::eek:

My już po baseniku bylo rewelacyjnie:tak::tak::tak:, wprawdzie tata dzisiaj kapal sie z Jula a mama dopingowala, ale nasze dziecko takie zadowolone...zaraz wkleje jakies foteczki do albumiku
Super ze basenik udany, jak tylko znajdę chwilkę, to wpadam oglądac

Oj Dunia czuję, że coraz gorzej ze zdrówkiem. Przeziębienie złapało mnie na maksa.
A zła jest i tak, jakaś taka , jeszcze sama teraz jestem bo mojego nie bedzie do jutra wieczora no i normalnie czuje się nieswojo :sorry:
Trzymam kciuki, zeby szybko przeszło choróbsko

A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!
Podpisuje sie obiema rekami

witam kochane czwartkowo:-D
ja dziś już w miarę lepiej, tylko zeby życie nie było za łatwe, to dopadła mnie migrena z samego rana:wściekła/y:, a tak jak nie moge brac lekow bo karmie, wiec bede z nia walczyc caly dzien:wściekła/y:
kokusiu, powiem ci ze dla mojej ten danonek zdecydowanie byl za maly:tak:, ona jak zobaczyla ze koniec to zaczela grysc lyzke:szok:, opakowanie od danonka:szok:, moja reke:szok: , wiec nie wiem czy moge jej dawac takich 2 na raz:eek::eek::baffled::confused2:
tatus poszedl do pracy, mamusia popija kawusie z mleczusiem i pianka, a dzidzia zajada sie paluszkami i nozkami:-D:-D:-D
Oj mamusia glodomorka wyhodowałas
Tez sie kuruj kochana, pozdrawiam

No,pije kawke bo zamulona taka jestem,ze hoho...dzisiaj rano dzwonek do drzwi dzwonil,i dopoki nie zobaczylam kartki ze byl gosciu i wrzucil ta kartke do skrzynki,to chyba wydawalo mi sie ze snie o tym dzwoniacym dzwonku...Dobra,ciezko mi bylo Was nadrobic:-D:-DMamusia,Agaciu,jak tam sie miewacie??Madzienko,super z tym basenem,to sa jakies zorganizowane zajecie z tego co rozumiem tak?my tez planujemy,ale poki co malej zaczyna sie paprac po tej szczepionce na gruzlice wiec odpada...A o 15 idziemy na nastepna szczepionke..Tylko ze ja teraz to juz nawet nie wiem na co bo sie pogubilam:sorry:,wyrodniak...

Mamusiu,a Karol spi jak moj dziec identycznie,tylko ze moje dwie giry do gory chetniej zarzuca i przewaznie spi w poprzeg(i tu mam rebusa jak to napisac poprzek czy poprzeg...wybaczcie!!!miodek nie odebral telefonu:-D:-D)

reklama
Do góry