reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

DZIĘKUJE ZA PAMIĘĆ KOCHANA...ja tu juz byłam jak ty jeszcze smacznie komara waliłas w poduchę.....;-):tak:( bez skojarzeń)...

kochany ten Twój czorcik.....:-)

Mamuśka według mnie ta druga wersja :-)
no właśnie i według mnie , tylko ze w jednej książce znalazłam dwie wersje, a w drugiej książce znalazłam pierwsza wersje i bądź tu mądry

reklama
o kurcze nawet po 1 pokoju, no nie ja już nie mogę się doczekać,
kokusia, blizniaczek nas chyba na serio prosi, nie?????????

No myślę że na serio.:tak: A my się długo prosic nie damy nie?;-):-D:-D
Na serio, na serio, jeśli tylko będziecie miały ochotę, to meldowa mi kiedy sie zjawiacie i przyjeżdzac

Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?
Moja czasem siedzi, ale na kolanach lub w leżaczku, ale samej jeszcze nie sadzam, chociaż coraz wiecej juz sie podciąga.
A jak tam choróbsko Zuzi, odpuszcza trochę?
Madzia kazsle coraz barzdiej, ale tylko jak śpi, chyba jutro pójde z nia znów do lekarza, sprawdzi czy nic się nie wykluło

no właśnie i według mnie , tylko ze w jednej książce znalazłam dwie wersje, a w drugiej książce znalazłam pierwsza wersje i bądź tu mądry
no to faktycznie....ale ta druga jakos tak bardziej po ludzku brzmi....No tak na nasz łeb no to: matka -jaka?która.nas wychowała..., a nie matka-jaka?....co nas wychowała.... nie wiem kurcze...

Agatkas baliśmy sie tej wizyty ale okazało się za nie potrzebnie Jula była zachwycona i ani razu nie kweknęla:tak::tak::tak::tak::tak:
Ciesze się bo mpodobno takie zajęcia bardzo dobrze wpływają na rozwój dzieciaczka;-);-);-)

Pyciołku specjalnie dla Ciebie

img2480o.jpg

super fotki widzialam w galeri widze ze MALA w swoim zywiole :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry