reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
jestem kochana, jednym okiem się uczę, drugim ciebie podczytuje:-)no i co?polazlyscie wszystkie sobie*?wylazic!!
dobrze,dobrze,ucz sie kochana a ja tu cicho bedejestem kochana, jednym okiem się uczę, drugim ciebie podczytuje:-)

mamusia2008
mamusia Karolinki
ty mi nie przeszkadzaszdobrze,dobrze,ucz sie kochana a ja tu cicho bede![]()

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja już byłam z małą u lekarza na kontroli a teraz piję kawkę, nadrabiam zaległości i jedną ręką lulam do snu małą rozrabiarę
Dunia fajny ten teledysk
Madzienko i jak mała na basenie? Fajnie czy się trochę bała?
Mamusia poza małej ekstra!!!
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?
Dunia fajny ten teledysk
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy pozawalacie dzieciuchom siedzieć przez jakiś czas? Bo moja tak się garnie do siadania że aż płacze że sama nie potrafi.... Nie wiem czy ją troszkę sadzac czy nie? Jak myślicie?
pyciolek87
Mama Alexa:*
Fotki w albumiku mamuski![]()
nie kazdy moze je obejrzec

mamusia - szczęściara z Ciebie :-);-)
szczesciara jak nic....moje dziecie mnie ztym spaniem w nocy wykonczy

Dzień dobry wszystkim,
no nie jest tak źle, trzecia jestem,
miałam jeszcze wczoraj wejść, ale komp miałam okupowanywięc teraz nadrabiam zaległości
mnie też się podoba, juz to kiedys widziałam, puszczę dziś Wiktorkowi, zobaczymy jaka reakcja.
Jak tam zdrówko dziewczyny?mamusia, spróbowałaś Wica?Agacia, Tobie radzę to samo
A dla naszych dzisiejszych półroczniaczków, Filipka i Aniki zdróweczka, słonka i uśmiechu, i zabawek bez liku;-)sto lat maluszki!!!
i ja rowniez sie podpisuje...

ja znów jestem, ale się wyspałam, normalnie godzina i pobudka, ale jakoś prysznic mnie obudził, bo jeszcze bardziej zmulona byłam, a teraz będzie mleczko dla Wikusia, i kawusia dla mamy, mleczko juz sie grzeje, a kawka czeka na zrobienie, witam wszystkie mamusie które teraz dopiero dołączyły,
miłego dzionka!!!
ja muszę iśc odebrać telefon szwagra z naprawy wcale mi sie nie chce, i znów nie mam kiedy galerii obejrzeć wybaczcie dziewczyny, obiecuje, że nadrobie, jak tylko znajde chwilkę, i może ja się pochwalę fotkami...jak je zrobie;-)
miłego dzionka!!!
ja muszę iśc odebrać telefon szwagra z naprawy wcale mi sie nie chce, i znów nie mam kiedy galerii obejrzeć wybaczcie dziewczyny, obiecuje, że nadrobie, jak tylko znajde chwilkę, i może ja się pochwalę fotkami...jak je zrobie;-)
reklama
moja siada,po chwileczce za rece w pelnym "siedzie"a tak zawsze na polsiedzaco...ale jak ja poloze w lezaczku to tak sie napina do siadania jak chory krolikJa już byłam z małą u lekarza na kontroli a teraz piję kawkę, nadrabiam zaległości i jedną ręką lulam do snu małą rozrabiarę
Dunia fajny ten teledysk