reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamuśki :-)

dunia-dwa razy próbowałam ściągnąć i wyskakuje jakiś błąd przy 99% :-(

mamusia, Agacia-i ja dołączam do Was chorowitki... Dziś rano obudziłam się z bólem gardła. W sumie to nie powinno dziwić, bo odkąd urodził się mały zdrowa byłam tylko w maju....

reklama

mamusia, Agacia-i ja dołączam do Was chorowitki... Dziś rano obudziłam się z bólem gardła. W sumie to nie powinno dziwić, bo odkąd urodził się mały zdrowa byłam tylko w maju....

biedaczko ty moja a bylas z tym problemem u lekarza ciagle chorowac kurcze nie zazdroszcze :-(

oj biduleczko nasza, dużo zdrówka dla ciebie

Hej

Chciałam Was nadrobić, ale juz nie mam czasu. Wpadłam się tylko przywitac i uciekam. Idziemy na badanie krwi.

Wsptałam z wielkim bólem głowy i zatkanym nosem na maksa :wściekła/y:.

Wpadne później. Mam nadzieję , że to żelazo coś mojemu króliczkowi pomogło.

Papa

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)
Kochana trzymam Cię za słowo, czekamy aż mamusia wyzdrowieje i przybywajcie, po 1 pokoju moge Wam naszykowac

moj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D
Rozwalasaz mnie swoimi tekstami:-D:-D:-D:-D

Dziewuszki, które juz maja..... okresik...kurcze nie wiem jak o to zapytac...czy Was tam teges tez tak wszycho boli dookoła???? bo juz myslałam,ze zaczynam drugi raz rodzic.....:baffled:
Mnie też boli, tak jakby mi sie coś rozłaziło, a wogóle to leci mi takie mięcho ze szok, sory jeśli kogoś obrzydziłam, ale juz nie moge sie doczeka kiedy mi sie skończy:zawstydzona/y::wściekła/y:

no co ty jaka kaja, to jest jeden wielki spioch, ona pojawi sie dopiero kolo 12
:-D:-Ddobre,dobre....ja dzisiaj bardzo wczesnie wstalam,maru obudzila sie o 8.45:-D:-Dide jesc sniadanie i przylaze Was nadrabiac:-)mamusia,swietny awatar!!Landrynciu,siemasz matko mojego zieciunia:-Dza niebawem przyleze na dluzej

reklama
Wpadne później. Mam nadzieję , że to żelazo coś mojemu króliczkowi pomogło.

Trzymaj się bidulko:-) No i oczywiście kciukasy zaciśnięte za Mateuszka żeby już był zdrowiutki:tak:

Kochana trzymam Cię za słowo, czekamy aż mamusia wyzdrowieje i przybywajcie, po 1 pokoju moge Wam naszykowac

Mamusia słyszałaś? Jedziemy nad morze:rofl2::tak::-D

....ja dzisiaj bardzo wczesnie wstalam,maru obudzila sie o 8.45:-D:-D

moja o tej porze to już była po jednej drzemce a teraz zalicza drugą:tak:

Do góry