reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kiepawo, to pozostaje się zrelaksować i pomasować troszkę łepek;-):-):tak:
zresztą co ja gadam, przeciez Ty i tak się tu znami relaksujesz:-Dhmmm, tylko kurka coś ci to nie pomaga?dziewczyny może jakąś terapię szokową dla mamusi zastosujemy, to pomoże, hihi:-D
za 2 godz przyjdzie mój studencik, to będzie dopiero terapia szokowa:-)

reklama
Kanusia, a Ty babencjo;-):-Dznów mnie ubiegłaś, hihi,
a czy herbatke to można tak w nocy dawać?bo ja słyszałam, że sie nie powinno, bo to próchnicą grozi, może lepiej wodę przegotowaną?
aj widzisz....a nawet jakos specjalnie dzisiaj sie nie spieszyłam na Bb....:-p
Beciaczku a wiesz,ze o tym nie pomyslałam.....moze faktycznie...wiesz co prawda ona trroszku pociumcia i hejka lulu,ale masz racje...

Mamusia słońce spokojnie możesz brac też wszystko co zawiera ibuprofen. Mnie jak coś boli to wolę wziąc Nurofen forte niż faszerowac się sześcioma Apapami bo dopiero taka dawka coś pomaga

A migrenę to pewnie masz od tych ciągłych telefonów Martyny do Karolinki;-):-D

za 2 godz przyjdzie mój studencik, to będzie dopiero terapia szokowa:-)

oj, to na pewno pomoże hehe:-Dnie ma to jak studencik z rana, tylko bez żadnych podtekstów dziewczyny, ja tu nic nie sugeruje;-)

dziewczyny w albumiku zamieściłam zdjęcie malej demolki w nocy:tak:

no muszę w końcu zajrzeć, bo robie sto rzeczy naraz, a do albumu dotrzeć nie mogę

aj widzisz....a nawet jakos specjalnie dzisiaj sie nie spieszyłam na Bb....:-p
Beciaczku a wiesz,ze o tym nie pomyslałam.....moze faktycznie...wiesz co prawda ona trroszku pociumcia i hejka lulu,ale masz racje...

no dziewczyny juz po mnie pojechały, hehe:tak:ale ja myślę, że każda mamusia robi jak uważa, tak sobie tylko napisałam co myślę:zawstydzona/y::-)
ale gdzieś tez taką radę słyszałam, że jak dzieciaczek sie budzi z przywyczajenia, i tylko chwilę pociumka czegos i dalej spać, to lepiej smoczka dać, i po kilku dniach sie odzwyczai, też chyba juz kiedyś o tym pisałam, u nas pomogło, i czasem nawet jak widziałam, że go trochę brzuszek może boleć, to smoczek tez uspokajał, i dalej spać szedł

Mamusia słońce spokojnie możesz brac też wszystko co zawiera ibuprofen. Mnie jak coś boli to wolę wziąc Nurofen forte niż faszerowac się sześcioma Apapami bo dopiero taka dawka coś pomaga

A migrenę to pewnie masz od tych ciągłych telefonów Martyny do Karolinki;-):-D
pewnie tak, za często coś ona wydzwania:-)

reklama
Do góry