reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
oki, dzięki za rade kochanaMamusia próbuj tego VipVapour, a jak nie pomoże to ja reklamacje przyjmuje
a teraz naprawdę musze uciekać, ale jeszcze tu wróce
kana161
Mama "terrorystek" :P
Beciaczek no juz ewentualnie, przy tych okolicznościach to.....hmmmm WYBACZAM hhahaha
Mamuśka ty sie ze mnie nabijaja... miało być DZIOŁCHY czy jakos tak wiesz bo córeczka, zrezta wszystkie Karolinki wiedza co dobre :-)
Duniu to sie bardzo ciesze,ze u mojego zięcia juz dużo lepiej :-) aj nic nie mów o tych naszych facetach, bo mnie zarzz szlak trafia.....niewdzięczniki ja też swojego dupka kocham...jakos tak wyszło...
Pytia nie ma to jak cisza i spokój..... u Ciebie to jak dwójka brojków to już w ogole...
Mamuśka ty sie ze mnie nabijaja... miało być DZIOŁCHY czy jakos tak wiesz bo córeczka, zrezta wszystkie Karolinki wiedza co dobre :-)
Duniu to sie bardzo ciesze,ze u mojego zięcia juz dużo lepiej :-) aj nic nie mów o tych naszych facetach, bo mnie zarzz szlak trafia.....niewdzięczniki ja też swojego dupka kocham...jakos tak wyszło...
Pytia nie ma to jak cisza i spokój..... u Ciebie to jak dwójka brojków to już w ogole...
mamusia2008
mamusia Karolinki
teraz idę udostępnić mleczarnie, bo cycuchy już bolą, za chwilkę wracamBeciaczek no juz ewentualnie, przy tych okolicznościach to.....hmmmm WYBACZAM hhahaha
kana161
to sie udostepniaj kochana....cycuszki w ruch :-)teraz idę udostępnić mleczarnie, bo cycuchy już bolą, za chwilkę wracam
kana161
Duniu Ty to potrafisz trzymać w napieciu.....a ja juz wszycho przeszukałam hahahah ja tak lubie prezenty
kana161
:-( ona się podzieli....z mamusiąTo nie dla Ciebie tylko dla Mariczki :-);-)
kana161
hahaha a jak :-) mamuski ja na razie uciekam...kapi kąpi i chyba do wyrka...tak mnie...mała boli,ze szok.... Buziaczki kochane:*No tak kochana of course;-) Bóg kazał się dzielić, trzeba uczyć dzielenia się nasze dzidzi od małego
reklama