a my mamy niedługo rocznicęza ok 3 tygodnie, ale chcemy wykorzystać póki moja mamuś jest i może zostać z Wiktorkiem, bo sie chcemy na całą noc wypuścić;-)więc zrobimy to na pewno przed 22czerwca, bo wtedy mama wyjeżdża, ale co tam ze wcześniej, ważne żeby uczcic nie?juz pomału musze zacząc jakiejś fajnej restauracji szukać, żeby wcześniej stolik zarezerwować, no i jakies fajne szmatki na tę okazję, ale narazie nie mam weny twórczej, a takbym chciała mężusia zaskoczyćwiecie coś sexy
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
aj słodziutko podejrzewam ,ze jak tylko te nasze zbereźnice wejda....to od razu coś Ci wymyśla...jakiś strój pokojówki czy cosik hahha
kana161
no heja przepraszam.....a ja to co???????????
kana161
mamuśka a ty co zamulkasz?????????????
aj słodziutko podejrzewam ,ze jak tylko te nasze zbereźnice wejda....to od razu coś Ci wymyśla...jakiś strój pokojówki czy cosik hahha
hehe, nie no z takimi to sie musze wstrzymać, bo mama moja na dole mieszka, jak wyjedzie to zaszalejemy, hehnarazie to coś na wyjście, ale przykuwającego uwagę
no heja przepraszam.....a ja to co???????????
Kanusia Ty słońce moje przepraszam, ale akurat post pisałam twojego nie widziałam, i myślałam, ze nikogo nie ma
mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-dw końcu sie dzichy pokazały:-)
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
karmilam malutka danonkiem, ale wcinalamamuśka a ty co zamulkasz?????????????