reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a my mamy niedługo rocznicę:tak:za ok 3 tygodnie, ale chcemy wykorzystać póki moja mamuś jest i może zostać z Wiktorkiem, bo sie chcemy na całą noc wypuścić;-):-pwięc zrobimy to na pewno przed 22czerwca, bo wtedy mama wyjeżdża, ale co tam ze wcześniej, ważne żeby uczcic nie?juz pomału musze zacząc jakiejś fajnej restauracji szukać, żeby wcześniej stolik zarezerwować, no i jakies fajne szmatki na tę okazję, ale narazie nie mam weny twórczej, a takbym chciała mężusia zaskoczyć:-p:tak:wiecie coś sexy:tak:

reklama
aj słodziutko:) podejrzewam ,ze jak tylko te nasze zbereźnice wejda....to od razu coś Ci wymyśla...jakiś strój pokojówki czy cosik:p hahha:-D

hehe, nie no z takimi to sie musze wstrzymać, bo mama moja na dole mieszka, jak wyjedzie to zaszalejemy, heh:-pnarazie to coś na wyjście, ale przykuwającego uwagę:tak:

reklama
Do góry