powodzonka, i czekamy na relacje oraz foteczki
Co tu tak cicho????
My już po baseniku bylo rewelacyjnie, wprawdzie tata dzisiaj kapal sie z Jula a mama dopingowala, ale nasze dziecko takie zadowolone...zaraz wkleje jakies foteczki do albumiku
buzka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzonka, i czekamy na relacje oraz foteczki
no to rewelacja;-):-):-):-):-)Co tu tak cicho????
My już po baseniku bylo rewelacyjnie, wprawdzie tata dzisiaj kapal sie z Jula a mama dopingowala, ale nasze dziecko takie zadowolone...zaraz wkleje jakies foteczki do albumiku
buzka
oj Kanus nie pytaj nie raz mam taka masakre ze szok....wrazenie jak by conajmniej mi macica miala wyskoczyc....
juz jstem spowrotemKurka znowu jestem sama tak???? super....po Kajowemu poprowadze monolog z samą soba....a co?
dzien doberek mamutki....
u nas noc tragiczna maly tak samo jak wczoraj budzil sie z krzykiem co 30 min a raz tak sie darl ze uspokoic sie go nie dalo...
wczoraj spal tylko 30 min wiec myslalam ze dzisiajsza nocka bedzie lepsza ale sie pomylilam i to bardzo.....
nic mu nie jest bo o 5 pobudka i usmiech od ucha do ucha;-);-);-)
mam juz dosc takich nocek...
a co takiego zrobilas ze mu pomoglo???
bravo dla Mariczki i przesylamy ogromne :*:*:*:*
mojej kolezanki syn mial otwarte i jkakos przeszlo a tez wymogi srogie
no i mój mąż bezie miał racje ze kobiety są bardziej zboczone :-)
Co tu tak cicho????
buzka