reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja dzisiaj biegam cały dzień. Najpierw w Zusie, potem w mojej szkole, potem obiadek, z Jasiem do przedszkola na rytmikę. A jeszcze autko mi się rano zepsuło:wściekła/y:

Pytia no to faktycznie urwanie głowy.....:sorry: ja tez mam dzisiaj ciezki dzień...ale tak psychicznie...Mariczka moja kochana chyba świetnie to wyczuła i dała mamie odpocząć,bo już o 20:10 poszła lulku....:tak:

hej,
ja teraz jestem, wymiana,heh:-D
my po długim spacerku, cały dzień prawie, aż mi kolejny raz dziecko padło takie wymęczone, a do tego wygłupamy mamy i babci:-Doj, uśmiałyśmy się dziś, no a młody niedawno padł, a to za niedługo kąpanie, no ładnie

dzien doberek mamutki....
u nas noc tragiczna maly tak samo jak wczoraj budzil sie z krzykiem co 30 min a raz tak sie darl ze uspokoic sie go nie dalo...:baffled::baffled::baffled:
wczoraj spal tylko 30 min wiec myslalam ze dzisiajsza nocka bedzie lepsza ale sie pomylilam i to bardzo.....:crazy::crazy:
nic mu nie jest bo o 5 pobudka i usmiech od ucha do ucha;-);-);-)
mam juz dosc takich nocek...

a co takiego zrobilas ze mu pomoglo???

bravo dla Mariczki i przesylamy ogromne :*:*:*:*

mojej kolezanki syn mial otwarte i jkakos przeszlo a tez wymogi srogie:tak::tak:

to co u nas robią polscy lekarze, tzn. zaczęłam od mleka stay down tzn takiego gęściejszego dla dzieci refluksowych, po jakimś czasie była kaszka na noc, też sie polepszyło, no i zaczęłam wprowadzać jedzonko po ukończonym 4 miesiącu, co było świetnym pomysłem, bo mam małego głodomora, który wszystko pałaszuje, a za deserkami to juz przepada, a do tego ulewanie zmniejszyło sie naprawdę do minimum, a gdybym ich słuchała to do 24 tygodnia normalne mleko, zero kaszki, zero obiadków tylko proszek taki do mleka gaviscon, który w ogóle skutku nie przynosił, bo prawie nie zagęszczał

no i mój mąż bezie miał racje ze kobiety są bardziej zboczone :-)

ja sie przyznaję bez bicia:-pjuz dni odliczam kiedy moje kochanie przyjedzie...oj będzie sie działo, może nawet szampan i truskawki:-p;-)

Co tu tak cicho????:-D:-D:-D:-D

My już po baseniku bylo rewelacyjnie:tak::tak::tak:, wprawdzie tata dzisiaj kapal sie z Jula a mama dopingowala, ale nasze dziecko takie zadowolone...zaraz wkleje jakies foteczki do albumiku

buzka

super, czekamy na foteczki

Mamusia spróbuj VicVapour ja kiedyś miałam straszny kaszel, katar, a gardło to tragedia, mój mąz tak mnie namawiał, żeby się nasmarować, po szyi, czoło, strasznie nie chciałam, ale na noc sie nasmarowałam i rano jak ręką odjął, w szoku byłam, bo sie takiego szybkiego efektu nie spodziewałam

coś jeszcze miałam napisać, no i zapomniałam

zdjęcia sie udały, ale było śmiesznie, ze 20ujęć i dopiero ostatnie udało się z zamkniętą buzią, a ja co chwilę dziuba musiałam mu zamykać

reklama
Do góry