reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ZUS przysłał pismo do mojego zakładu pracy ze beda kontrolować moje chorobowe w czasie ciąży i prawo do zasiłku macierzyńskiego:baffled: a to dla tego ze i ja i moja szefowa mamy takie samo nazwisko... kontrola będzie juz w przyszły wtorek... aż mnie brzuch ściska z nerwów...

Sawka, myślę, że nie ma co na zapas się martwić. Nie taki diabeł straszny jak mówią.

Witajcie mamuśki :-)

mamusia, kokusia, kana, lilac, blizniaki-Oluś dziękuję cioteczkom za życzenia i przesyła buziaki (troszkę zaślinione, bo produkcja śliny w toku...)

A my dzisiaj idziemy a szczepienie-czekają nas dwa ukłucia, bo oprócz żółtaczki trzecia dawka pneumokoków. Napiszę coś więcej jak wrócimy-Tobie tygrysku też apropo tego szczepienia na pneumo.

lilac-poszukam Cię na nk, jakby coś to Patrycja K. to ja :-D

tak tak bo ja to Patrycja L.:-D

widze ze tu dzis Kaneweczka ster przejela:-D:-D
Dziewczyny,a ja zwariowalam,chlop w domu drugi dzien,mowi ze w koncu sam sobie panem,wiec niewiadomo ile to jeszcze potrwa:szok::szok::-D:-D
Moj rytm dnia zaburzony,nie wiem za co sie lapac,jak ciezko babie dogodzic:sorry::-D
najlepsze zyczenia dla Olka i Alana,samych wesolych bajek,smacznej kaszy i wyluzowanych mamulek;-)!!

i ja dolaczam sie do zyczen naszych malych skarbow:-):-):-)

kurcze i moj chlop w domu nie dosc ze mnie o 9 obudzil bo spac nie moze :wściekła/y:to i dziecko obudzil z ranca jak szed do wc :no:
teraz czekam az mi kawe przyniesie :-D:-D

to wy tak dlugo spicie...??????????:szok::szok::szok: tylko pozazdroscic:tak::tak::tak:

Mamuśki wrzuciłam nas troszkę w galerie.....zobaczcie jakiego baluna Mari dostała wczoraj:p hahahah :-D:-D:-D

prosilam naszego szeryfa o pozwolenie na wglad do galerii ale bez odzewu.....:-:)-(
ta galeria to tam gdzie mam na samym dole album zamkniety tak?;-);-)
moze ja slepa jestem?????

Nie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.
Pewnie nawet moje pytanie zostało niezauważone w tym wszystkim.
Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania
na rzecz pisania o lodach waniliowych.
W takim momencie najlepiej byłoby założyć Czata dla Mamusiek Grudniowych .

Tygrysku jak zaraziła się Gosia Sepsą ?????
Proszę odpisz mi na PW bo za kilka godzin nie znajdę twojej odpowiedzi.

Kasiu spokojnie.
Ja tam wczoraj się uśmiałam na tych lodach.........waniliowych :-D

Wszystkiego Naj dla Alanka i Olusia :-):-):-)

Wy tu gadu-gadu a na mnie czeka prasowanie, wiec pa:-p:-p:-p

Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D

u nas nocka do kitu....maly od polnocy budzil sie co pol godziny....o 2 wcial mleko...a potem zas co pol godziny pobudka,myslalm ze oszaleje...nic mu nie bylo bo jak tylko podchodzilam odwracalam na boczek to dalej cial komara....mysle ze to przez upal w domu....(on nienawidzi ciepla-jak tatek) tutaj w domu mamy 25 stopni....dla mnie do wytrzymania ale chlopy mi sie rozpuszczaja....rano tez pokwikal i po 4 godz aktywnosci zasnal mi na rekach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D

noooooooo.....to dlatego az sie lgniesz do prasowania:-D:-D:-D
ja tu jestem zupelnie jak paluszek....sama "se" nie wyprasuje to.....
chodze w wymietonych:-D:-D:-D:-D

Do góry