reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D
no Myszqa tylko pozazdrościc takiej mamusi:tak::tak::tak:chociaż ja uwielbiam prasowanie:-)

reklama
Ja nie prasowałam już z rok :-) Jak byłam w ciąży - przestałam prasować - męzowy sam sobie prasował a teraz dwa razy w tygodniu przychodzi moja mama a ona się relaksuje przy prasowanku :-) wiec zawsze wypijamy razem puszeczkę piwa, oglądamy jakiś filmik a w tym czasie mamcia prasuje :-) ehhhh za dobrze z nią mam :-D
Myszko zdecydowanie za dobrze:))))0 ale kazdej nam się czasem nalży:)

Pyciolku
tak to na dole to jest ten album....Cyprysiowa żadko wchodzi ostatnio, bo maluchy choruja,ale jak bedzie to pewnie Ci udostepni....

Marzycielko ja również widziałam,ale sama nie znalazłam odp wiec nic nie pisałam..... i nie złość się...przeciez kurcze po to tutaj się wchodzi,zeby czasem i o głupotahc popisac....a to,ze jest dużo....no jest nas sporo....

Agacia ja też uzależniona jak nic;p hahaha

w takim razie dzielnie i wytrwale czekac bede na szeryfa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj pisalam ze jest swieto....dzisiaj swita nie ma a i tak nie chce mi sie pupinki ruszyc do sprzatania.......
Mój łoś kochany poszedl do pracy,maly odsypia nocke a ja na bb...............:tak::tak::tak::tak::tak:
a rozpizdziel na chacie jakich malo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

Znów będzie nie tak po waszemu:sorry:;-), ale ja tam prasować lubię. Nie cierpię tych garów zmywać:no::no::no:.
Witaj w klubie z tym prasowaniem:tak::-D A co do zmywania to też w sumie lubię o ile nie jest tego zbyt wiele ale nie muszę bo mi mężyk zmywareczkę kupił:tak::-)
A wysypki dostaję jak mam iśc do ogrodu i rozprawic się z zielskiem:eek::zawstydzona/y:

w takim razie dzielnie i wytrwale czekac bede na szeryfa:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wczoraj pisalam ze jest swieto....dzisiaj swita nie ma a i tak nie chce mi sie pupinki ruszyc do sprzatania.......
Mój łoś kochany poszedl do pracy,maly odsypia nocke a ja na bb...............:tak::tak::tak::tak::tak:
a rozpizdziel na chacie jakich malo...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p

Kochana jest święto - dziś jest Dzień Sąsiada :-)

Lilac - do garów to ja na szcęście mam zmywarkę :-D

Ja na szczęście ani ogródka ani zielska nie posiadam, bo w ogóle mam dwie lewe ręce do tego. Nawet te trzy kwiatki co mam w mieszkanku czasem przysychają. Taka ze mnie ogrodniczka.
Choć jednak taki ogródek by się czasem przydał. Kocyk na trawkę i lapek pod łapką he he.

reklama
Do góry