reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie znalazłam w odpowiedziach Tygryska nic na moje pytanie wię nie szukajcie.
Pewnie nawet moje pytanie zostało niezauważone w tym wszystkim.
Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania
na rzecz pisania o lodach waniliowych.
W takim momencie najlepiej byłoby założyć Czata dla Mamusiek Grudniowych .

Tygrysku jak zaraziła się Gosia Sepsą ?????
Proszę odpisz mi na PW bo za kilka godzin nie znajdę twojej odpowiedzi.

Witajcie

Jaka jaz dzisiaj chora jestem, zeby tylko mały ode mnie nie złapał :-(. Gardło mnie boli, nos zapchany , a głowa to mi peka.

Kurde dziwczyny ja juz się tak uzalezniłam od bb, ze szok. Naczynia leżą w zlewie , pranie juz do mnie przemawia, w chacie brud a ja siedze na bb. Mały spi to chyba powinnam coś zrobic nie? :eek::sorry:

Za nie długo zacznę chyba do Was na PW pisać bo tu nic się nie da znaleźć a i wy często omijacie zadane pytania

a Ty co nam tak jedziesz od rana malenka:-D??pytanie zostalo jak najbardziej zauwazone,ale czasem czasu brak zeby od razu usiasc i na nie odpisac,wiesz jak to przy maluchu jest co nie;-)?

moim zdaniem i sepsie i innych chorobach dzieciecych powinno sie pisac na opiece :tak: a tu to taki bardziej luzne tematy przynajmniej ja tak uwazam.

moim zdaniem i sepsie i innych chorobach dzieciecych powinno sie pisac na opiece :tak: a tu to taki bardziej luzne tematy przynajmniej ja tak uwazam.
Landryneczko w zupełności się z Tobą zgadzam:tak:
Marzycielko a czy jest coś w tym złego że człowiek czasem musi poględzic trochę głupotek? Przecież od samych rozmów o naszych dzieciaczkach to pewnie byśmy ogłupiały.

Marzycielko Ola nie odpisała jak to sie stalo....a od wczoraj jej nie bylo....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Bo ja tez chcialabym to wiedziec:baffled:

reklama
Sawka ale jak kontrolować????/ w jakim sensie???
ZUS przysłał pismo do mojego zakładu pracy ze beda kontrolować moje chorobowe w czasie ciąży i prawo do zasiłku macierzyńskiego:baffled: a to dla tego ze i ja i moja szefowa mamy takie samo nazwisko... kontrola będzie juz w przyszły wtorek... aż mnie brzuch ściska z nerwów...

Do góry