reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

widze ze tu dzis Kaneweczka ster przejela:-D:-D
Dziewczyny,a ja zwariowalam,chlop w domu drugi dzien,mowi ze w koncu sam sobie panem,wiec niewiadomo ile to jeszcze potrwa:szok::szok::-D:-D
Moj rytm dnia zaburzony,nie wiem za co sie lapac,jak ciezko babie dogodzic:sorry::-D
najlepsze zyczenia dla Olka i Alana,samych wesolych bajek,smacznej kaszy i wyluzowanych mamulek;-)!!

kurcze i moj chlop w domu nie dosc ze mnie o 9 obudzil bo spac nie moze :wściekła/y:to i dziecko obudzil z ranca jak szed do wc :no:
teraz czekam az mi kawe przyniesie :-D:-D

reklama
Mariana na pneumokoks szczepili jak skonczyla cztery miechy,w dwie girki dostala dwa zastrzyki,ale godzine wczesniej miala przyklejone plastry znieczulajace i nawet nie bylo zle:-)

moj maly byl szczepiony na pneumokoki jak mial 3 miesiace 1 dawka i teraz 9 czerwca idziemy na 2 dawke szczepionki mial tez w 2 nozki bez znieczulenia i nawet nie plakal:zawstydzona/y:

Nio właśnie Mamuśka dołączam się do Bliźniaków i życzę szybkiego powrotu do zdrówka;)

Patrysia ja też bym chciała się dowiedzieć cosik o tych szczepieniach na pneumo.... będę dzwięczna za pomoc;* powodzonka na szczepieniu:)
marika%20085.jpg
marika%20084.jpg
Kurka nie bardzo wiem co to ma być????/ hmmm :baffled::eek::eek::eek::eek:

Kaja no własnie ja się tak przestraszyłam jak Tygrysek o tej sepsie napisała....nie wyobrażam sobie takiej sytuacji....w łeb i do piachu...wiem,ze ta szczepionka droga jest.ale moze cosik by sie jakos wykobinowało......:-( A tygrysek pewnie smutka...przezywa to co sie stałko biedna i dlatego jej nie ma....na pogrzebie pewnie była....nie dziwie sie...od takich wiadomosci idzie zwariowac....:-(

cześc mamusie :-)
u nas dzis zreszta ta jak i wczoraj piekana słoneczna pogoda :tak::tak::tak:

od rana w pracy załapałam stresa... przysłali pismo z ZUS-u że beda kontrolowac mój macierzyński... cholera...

Kurka nie bardzo wiem co to ma być????/ hmmm :baffled::eek::eek::eek::eek:

Kaja no własnie ja się tak przestraszyłam jak Tygrysek o tej sepsie napisała....nie wyobrażam sobie takiej sytuacji....w łeb i do piachu...wiem,ze ta szczepionka droga jest.ale moze cosik by sie jakos wykobinowało......:-( A tygrysek pewnie smutka...przezywa to co sie stałko biedna i dlatego jej nie ma....na pogrzebie pewnie była....nie dziwie sie...od takich wiadomosci idzie zwariowac....:-(
no wlasnie,tutaj to wszystko jest za darmo,wiec duzy plus dla wygwizdowa:tak:

hey

Tak dużo piszecie , że giną odpowiedzi na pytania więc jeśli, któraś by mogła to podajcie proszę stronę z wypowiedzią Tygryska na temat tej Sepsy u Gosi?
Bardzo mnie interesuje jej odpowiedź a na przekopywanie 30 stron dziennie nie mam po prostu czasu.

Młoda ma tydzień 26 i wariuje na całego. Raz płacz o nic raz śmiech no masakra. Teraz też piszę do Was na szybkiego bo Młoda chwile leży na podłodze ale już stęka.

P.S
Czekam na numer strony na PW bo potem się nie doszukam jak wejdę o 20.
Buźka

Cześc mamuski....

My juz troszeczke pospalysmy, Julcia przed chwilka wsunęła zpke jarynowa i zadowolona siedzi na lezaczku

U nas dzisiaj pochmurno wiec znowu kisimy sie w domu

Tyle ze popoludniu jedziemy do naszej kochanej pani pediatry, w celu kontorli wagi...ciekawe ile nasza kluseczka przybrala:-D:-D:-D:-D

I dowiemy sie czy jutro mozemy isc popluskac sie na basenie:laugh2::laugh2::laugh2:

Ja oczywiscie mam juz "sto" pytan do niej....:sorry::-D:sorry::-D:sorry::-D

P.S dzis mi sie snila Madzienka, ale nic nie pamietam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wczoraj tygrysek, ciekawa jestem kto jutro

Oooooo jak miło...ale ciekawe co się tam działo że nie pamiętasz:laugh2:

I my przyłączamy sie do życzonek dla dzisiejszym jubilatow!!!!!:-):-):-)

reklama
Do góry