reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey:-)

Ja prawie większość dzisiejszego dnia przespałam:cool2: jakis taki dziwny dzień.
A teraz dostałam 3 duże kopniaczki w lewą połówkę brzucha bo jest pora na małą Nikolcię;-)

reklama
Marzycielko miałam się Ciebie zapytać...Bo Wy braliście ślub cywilny prawda?A rozmawialiście z księdzem o ochrzczeniu dziecka?

Cześć dziewczyny!!

Wczoraj byłam na kontroli i wreszcie moja waga trochę drgneła, przytyłam dwa kilogramy.

Ania jeśli chodzi o chrzest dziecka gdy jego rodzice mają tylko ślub cywilny to nie ma problemu, księża nie powinni robić przeszkód, moja siostra ma ślub cywilny i ksiądz bez problemu ochrzcił jej syneczka.

Witam....widze ,że jak na ta porę to strasznie tutaj pusto dzisiaj....chyba troszke się mamuśkom sen polepszył....ja zaraz mykam po tego mojego torta dla misia...i po prezent na poczte,bo wczoraj przysłali,ale mnie nie było.....kupie mu jesce jakieś dobre piwko,wkońcu ma urodzinki.....może pomysle tez o jakimś głębszym buziaczku:p hahahah:-D chcialam balony mu porozrzucac w pokoju,ale wkońcu jest już dużym chlopcem i nie bedę taka;-)
Buziaczki z rana dla mamusiek jak wstaną:*
A tak na marginesie jeszcze to nie wiem jak Wam,ale mi przez ostatnie dwa tyg tak brzusek wyrzuciło do przodu,że sama sie dziwie za każdym razem rano w lustrze....wczesniej tez mialam,ale to jak juz cos zjadłam i wogole..a teraz z samego rana....:}

co to chrzcin to na banka zalezy jakiego ma sie ksiedza w parafi z moim to niemiala bym wogule o czym gadac jak bym miala tylko cywilny , ale ja bralam konkordatowy:-D ale nie ten ksiadz to inny:-D

Kana jak mój Miś miał urodzinki to były i balony i serpentyny i taki napis z literek HappyBirthday i nawet czapeczki i takie gwizdki co się w taką rolkę zwijają. Stwierdziłam że zaszaleje a Misiek cieszył się jak dziecko:-D

Widzę, że nie próżnujecie :-)

Ja muszę przyznać, że ogólnie mam opinię o mężczyznach jako o dużych dzieciach:-D. Przynajmniej mój małżonek się wpasowuje idealnie;-).

Mi też wypchnęło brzuszek w ciągu ostatnich 2 tygodni. Nie ukrywam, że ciesze się, bo wcześniej to prawie nie było widać, że jestem w ciąży.

reklama
A ja się w ogóle nie znam na tych sprawach "kościelnych":zawstydzona/y: nie jesteśmy po ślubie (żadnym), i na razie nie planujemy (były tylko zaręczyny, i to też nie takie przy rodzicach) i zaczynam się martwić czy my ochrzcimy szkraba w takim układzie ( o moim księdzu z góry mogę zapomnieć) ale to dla mnie bez znaczenia który się zgodzi:confused: i czy w ogóle się zgodzi:baffled:, co Wy o tym myślicie? moge miec duze problemy z "nieślubnym" dzieckiem:zawstydzona/y:, jeśli tak to .... bo nie chcemy brać ślubu akurat teraz i ze względu na księdza, że on tak chce:angry: !

Do góry