reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam ponownie.....widze ,że od rana rozmowy bardzo się pobudziły...hahah
YOKA ten filmik był po prostu rewelacyjny.....moj misiek siedział o ogladał dwa razy...hahaa dopiero znalazłam chwilke czasu,zeby do Was zajrzeć...robiłam sałatkę warzywną na te urodzinki jutrzejsze....jeszcze wieczorkiem ciasto i bedzie ładnie....
A wtrącając się do Waszych tematów to z tymi sutkami to słyszałam ,ze z jednej strony powinno sie je "chartować" , żeby potem nie bolały przy karmieniu,ale z drugiej strony słysząłam też ,że wytwarza się coś tam co może wywołać przedwczesny poród....więc bądź tu mądry.....

Yoka mi filmik też się nie odpala:-(
jeśli chodzi o masowanie sutków to słyszałam, że nie można tego robić pod koniec ciazy bo faktycznie mozna wywołać przedwczesny poród ale wcześniej nawet położne mówia, zeby masować, nawet grupym ręcznikiem to wtedy nie bola tak przy karmieniu:tak:

Czesc dziewczyny, dwa dni nie czlowiek nie ma komputera, a tu tyle do nadrobienia...
seks, coz przed ciaza bylam aktywniejsza, teraz jakos nie mam wielkiej ochoty, ale jakos dajemy rade:-D
farbowanie wlosow, mi fryzjerka, ktora sama byla w ciazy, nie pozwolila klasc farby na cale wlosy, tylko robila baleyage, powiedziala ze farbe mozna klasc kolo 6 miesiaca.
brodawki, czytalam ze wlasnie pobudzanie ich dobrze robi pozniej przy karmieniu
:cool:i badz tu madry, jeden tak inny tak
Wczoraj bylam u lekarza na polowkowym, wszystko dobrze, moj chlopak zostal potwierdzony, z zalaczonym obrazkiem penisa i moszny:tak:, wazy 363gramy, zmierzyc sie go na dlugosc niestety nie dalo.
Dziewczyny, lekarz pomierzyl mi glowke i te inne rzeczy, ale ja nie mam pojecia jak je odczytywac. Pomozcie:sorry:
BPD,FRO,AU,FL,KU co to oznacza:szok:.Z gory dziekuje:tak:

oceancity super, że z synkiem wszystko dobrze. Niestety nie pomogę ci w rozszyfrowaniu tych literek;-) sama nie mam pojęcia co oznaczją.

reklama
Do góry