reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Madziu!!!!!!!!!!!!!samych pogodnych dni , uśmiechu na buzi i spełnienia najskrytszych marzeń
kjvgj bjh jnMJVY j TTT 46555555YUIUJ89MOIJYUNJH77N A TO ZYCVZONKA OD FILIPKA JAK SIE DORWAL DO KLAWIATURY TO NIE MOGLAM GO OD NIEJ ODCZEPIC:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BUZIAKI!!!!!!!!:tak::tak:

reklama
Madziu

Wszystkiego najlepszego !!!!!!
Z okazji imieninek

Dobra juz teraz wiem dlaczego jedzieciie z mężem na zakupy :-D

ja nie mam prawa gadać o wadze, ty tez nie masz i koniec kropka, juz mówiłam tysiąc razy chciałabym, wyglądać tak jak ty Agaciu, ale mogę tylko pomarzyć, wiec przestań gadac bzdury
oj widze ze ostro sie zrobilo,a mnie nie bylo tylko tyle zeby umowic przeglad autowi:-Ddziewczyny,ciul z waga,mamy siebie;-):-D:-D:-D

ja nie mam prawa gadać o wadze, ty tez nie masz i koniec kropka, juz mówiłam tysiąc razy chciałabym, wyglądać tak jak ty Agaciu, ale mogę tylko pomarzyć, wiec przestań gadac bzdury
Dobra to idziemy na ugodę ... Ty masz piekną buzię, a ja wagę jako taką :eek:

Eeee a tak na serio, to chodzi mi o to , że kurde skąd te plus 3 kg , no ale nie oszdzędzam się w słodyczach, ale zawsze mogłam jesc co chciałam ... no i chyba to się zmieniło :-(.

reklama
Dobra to idziemy na ugodę ... Ty masz piekną buzię, a ja wagę jako taką :eek:

Eeee a tak na serio, to chodzi mi o to , że kurde skąd te plus 3 kg , no ale nie oszdzędzam się w słodyczach, ale zawsze mogłam jesc co chciałam ... no i chyba to się zmieniło :-(.
a ty co nie masz pięknej buzi???????. no nie idę po patelnie.........................

Do góry