reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Mam nadzieję, że nie przerodzi się to coś wiecej :-(

A u nas taka brzydka pogoda. Moze jutro bedzie lepiej, bo mam zamiar jechac na zakupy ( dziękuję Madzienko :tak: ku przerazonej minie mojego K :-D).

reklama
Agaciu,bo ja jak wracam z polski to dwa tygodnie zajmuje mi przestawienie sie na ten biegunowy tryb zycia....:baffled:i klne przez te dwa tygodnie i bez kija nie podchodz,bo zal mi tego co zostawiam....Ale teraz juz mamy skonkretyzowane plany powrotu wiec troche inaczej...Tylko niedlugo zapomne jak moj wlasny maz wyglada,bo tak sobie wzial do serca zarabianie na dom ze lata jak kot z pecherzem i nie wie jaki jest dzien....prowadzi firme budowlana konkretnie i gra w noge zawodowo rowniez,wiec doszly treningi i mecze..I glownie rozmawiamy przez telefon...I bardzo sie ciesze ze mam Was:-)
mój co prawda dom nie buduje, nie gra zawodowo, ale tez całymi dniami siedzę sama, i liczę dni do weekendu, który bardzo szybko się kończy

mój co prawda dom nie buduje, nie gra zawodowo, ale tez całymi dniami siedzę sama, i liczę dni do weekendu, który bardzo szybko się kończy
mamusiu,jaki weekend:-D??moj nie ma weekendow,czytaj i my nie mamy jako takich,on juz tydzien i weekend zjednal w jednosc i nie ma specjalnie znaczenia:-D

znowu pierwsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Ollcia ja mocno kciuki trzymam za Ciebie bo wiem dobrze ze bycie mama to czasem trudne bywa ale Bartuś taki słodki ze nie musi grzecznoscia nadrabiac ;-P
Trzymaj sie :tak:

Ja sie wybieram do ginki dzis, na drugi koniec miasta i niestety z Patusia, spac nie moge ,bo juz sie boje jak tam dotrzemy i jeszcze wrócimy, bo jakby mi przyszło wózek osobno, a mą słodycz osobno targac to nie wiem :szok::baffled: juz byłam tam z nia kiedys, ale młodsza była, to spała w wózku, a teraz 30 min i tez koniec spanka, wiec fluidki Patusi prosze pozytywne wysłac ;-)

Mamusia i my Cię lubimy i przestan z ta krytyką swej osóbki bo Fifus potrzebuje rondelek na zupki :laugh2::-p

Mopku dzielna jesteś i na pewno dasz radę!!!!

Ja mam wizyte we wtorek ale moja ginka przyjmuje wieczorami wiec problem z glowy:happy:

dziewczyny,wstyd sie przyznac ale to chyba ja zabralam sloneczko i to az tu,jak patrze za okno to wszystko na to wskazuje...:zawstydzona/y:niebo lazur,20 stopni narazie,zapraszam wiec moze na poranna kawke do mnie;-)

Kaja jak mogłaś zabrac nam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.....i ja sie doczekałam deszczu i zimna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ile mamy na was czekać:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

Cicho dlaczego tak krzyczysz????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witajcie mamuski, u nas dzisiaj brzydko wiec siedzimy w domku, no chyba ze troche wypogodzi sie to popoludniu jedziemy na zakupy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jula dzisiaj pieknie pospala do 7.35 i teraz też drzemie sobie...

A ja mamusie ZAPRASZAM WAS NA CIACHO, KAWKE/HERBATKĘ(co kto woli) i NALEWECZKĘ(moj teść robi wyśmienita truskawkówkę, zurawinówke i malinówkę) bo DZISIAJ MOJE IMIENINY!!!!!!!

i chyba tyle chcialam napisac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mamusiu,jaki weekend:-D??moj nie ma weekendow,czytaj i my nie mamy jako takich,on juz tydzien i weekend zjednal w jednosc i nie ma specjalnie znaczenia:-D
no to faktycznie nieciekawie, ale będziecie mieli dom, w którym będziecie siedzieć cały dzień, mam nadzieje ze razem:-)

Mamusia i my Cię lubimy i przestan z ta krytyką swej osóbki bo Fifus potrzebuje rondelek na zupki :laugh2::-p

.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. dokladnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jejuu,dziewczyny ja tez Was chetnie widzialabym u siebie!!tylko zdaje sobie sprawe ze mieszkam tam gdzie psy du....szczekaja...:baffled:hahahahhh...zarcik:-Dbo tu juz psy nawet du...nie szczekaja boo wyginely :-D:-D:-D:-D

kaja tak mnie rozwalilas tymi psammi ze kawa bym sie udusila:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

oik teraz sie witam:tak::tak: dziewczyny kocham was za te posty jas to lubie jak wchodze na bb i jest duuuuuuuuzooooooooo czytania to takie mile ze nadal mamy troszke czasu dla siebie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mialam cos jeszcze napisac i zapomnialam:eek::eek::eek:

Mopku dzielna jesteś i na pewno dasz radę!!!!

Ja mam wizyte we wtorek ale moja ginka przyjmuje wieczorami wiec problem z glowy:happy:

Kaja jak mogłaś zabrac nam słoneczko:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:.....i ja sie doczekałam deszczu i zimna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cicho dlaczego tak krzyczysz????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Witajcie mamuski, u nas dzisiaj brzydko wiec siedzimy w domku, no chyba ze troche wypogodzi sie to popoludniu jedziemy na zakupy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jula dzisiaj pieknie pospala do 7.35 i teraz też drzemie sobie...

A ja mamusie ZAPRASZAM WAS NA CIACHO, KAWKE/HERBATKĘ(co kto woli) i NALEWECZKĘ(moj teść robi wyśmienita truskawkówkę, zurawinówke i malinówkę) bo DZISIAJ MOJE IMIENINY!!!!!!!

i chyba tyle chcialam napisac:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to wszystkiego najlepszego z okazji imienin
Dużo zdróweczka, miłości oraz radości z życia
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Buziaczki

reklama
Do góry