reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

o jejku,no nie ma nikogo i nie ma ....Beciaczek by z nami napewno pogadala,ale na sto laptaka nie wziela ze soba:-D

reklama
Ciszej laski bo mi małego obudzicie :-D:-D:-D

Macie mistrza;-) Tyle stron naprodukować od samego rańca:-p
A tak przede wszystkim dzień doberek:tak:
Pogoda straszna, nic się nie chce, jedynie co jest fajne to to że Krystek mi śpi i śpi a ja mogę cosik porobić. Tylko do tego potrzeba też oderwać się od kompa, ale jak Was czytam to się nie da hehehe;-)
Też jestem w szoku jak czytam o tym wyjeździe, aż przykro się robi, choć nie miało mnie tam być:-(
no,wlasnie,lipton jak nie wiem co:baffled:a wez sie jeszcze tlumacz temu gosciowi ze nic nie wypali mu z zarobku,ktorego zreszta troche sie zrzekl przez ten upust,co nie...

No produkcje macie jak byście dopiero były w ciązy. Kaja a ty to chyba ostatnio masz dłuższą dobę .... no jak nigdy ... nareszcie sobie o nas przypomniałaś :-D

Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy :szok: ... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka :szok:

No i ja już nadrobiłam i też spadam na śniadanie, bo akurat przerwa mi sie szykuje w pracy na jedzonko.

Kaju, ja mam fotelik 0-13, po chłopoakach został mi taki wiekszy, ale na razie wozimy sie w tym

No produkcje macie jak byście dopiero były w ciązy. Kaja a ty to chyba ostatnio masz dłuższą dobę .... no jak nigdy ... nareszcie sobie o nas przypomniałaś :-D

Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy :szok: ... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka :szok:
Agaciu,bo ja jak wracam z polski to dwa tygodnie zajmuje mi przestawienie sie na ten biegunowy tryb zycia....:baffled:i klne przez te dwa tygodnie i bez kija nie podchodz,bo zal mi tego co zostawiam....Ale teraz juz mamy skonkretyzowane plany powrotu wiec troche inaczej...Tylko niedlugo zapomne jak moj wlasny maz wyglada,bo tak sobie wzial do serca zarabianie na dom ze lata jak kot z pecherzem i nie wie jaki jest dzien....prowadzi firme budowlana konkretnie i gra w noge zawodowo rowniez,wiec doszly treningi i mecze..I glownie rozmawiamy przez telefon...I bardzo sie ciesze ze mam Was:-)

reklama
Agacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Tak jak mówisz produkcja jakby ciężarne tu były jeszcze hehhee
Bidoki,cmokasy wielkie od biegunowcow dla chorowitkow:tak:Kurcze,nasz dzieć cyba sie zahartowal w temp minus 30...i odpukac ale nic sie jej nie czepia...

Do góry