reklama
no,wlasnie,lipton jak nie wiem coCiszej laski bo mi małego obudzicie
Macie mistrza;-) Tyle stron naprodukować od samego rańca![]()
A tak przede wszystkim dzień doberek
Pogoda straszna, nic się nie chce, jedynie co jest fajne to to że Krystek mi śpi i śpi a ja mogę cosik porobić. Tylko do tego potrzeba też oderwać się od kompa, ale jak Was czytam to się nie da hehehe;-)
Też jestem w szoku jak czytam o tym wyjeździe, aż przykro się robi, choć nie miało mnie tam być:-(

mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja idę na śniadanko. smacznego dziewczynkiJa idę kawki sobie zrobić i zabieram się za sprzątanko póki maly śpi;-) Smacznego Kajka;-)
Agacia82
Mami :)
No produkcje macie jak byście dopiero były w ciązy. Kaja a ty to chyba ostatnio masz dłuższą dobę .... no jak nigdy ... nareszcie sobie o nas przypomniałaś 
Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy
... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka 

Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy

blizniaki2000
Fanka BB :)
No i ja już nadrobiłam i też spadam na śniadanie, bo akurat przerwa mi sie szykuje w pracy na jedzonko.
Kaju, ja mam fotelik 0-13, po chłopoakach został mi taki wiekszy, ale na razie wozimy sie w tym
Kaju, ja mam fotelik 0-13, po chłopoakach został mi taki wiekszy, ale na razie wozimy sie w tym
Agaciu,bo ja jak wracam z polski to dwa tygodnie zajmuje mi przestawienie sie na ten biegunowy tryb zycia....No produkcje macie jak byście dopiero były w ciązy. Kaja a ty to chyba ostatnio masz dłuższą dobę .... no jak nigdy ... nareszcie sobie o nas przypomniałaś
Mały cos mi pokasłuje i wczoraj miał 37,8 stopni. A dzisiaj jak nigdy... padł w lezaczku i tylko go przenosłam do łózeczka
![]()

mamusia2008
mamusia Karolinki
no a co, pogody niema, dziecko jakoś samo sie bawi, to ja na BB,Agacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Tak jak mówisz produkcja jakby ciężarne tu były jeszcze hehhee
reklama
Bidoki,cmokasy wielkie od biegunowcow dla chorowitkowAgacia biedne te nasze maluszki:-( Mój też katar i oczka zaropiałe od paru dni, ale o tym to na opiece powinnam;-)
Tak jak mówisz produkcja jakby ciężarne tu były jeszcze hehhee