reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kurde Kaja ty tak fajnie wyglądasz, a ja mam 54 kg i 168 cm i tak jakos wygladam, sama nie wiem ...

Mamusi, ja wiem ze jest ci źle i cie rozumiem. I wiem ze cię wkurza to ze my narzekamy. Ale na pewno schudniesz to tylko kwestia czasu.

A ja tak tylko proszę po cichutku, zebym miała ładniejszy brzuszek i mniejsze uda. Tak tylko tyciu tyciu ... :sorry:

reklama
a poza tym jeszcze chcialam dodac MAMUSIU
ze jestes tak sliczna dziewczyna o niespotykanej urodzie ze grzeszysz mowiac ze cos jest nie tak....niejedna Ci zazdrosci tego buziala jak z obrazka:tak::-)
dziękuje kochane za pocieszenie, ale uwierzcie mi uroda to nie wszystko, buzia to nie wszystko, liczy się jak się ktoś czuje, a ja się czuje fatalnie i koniec, oki zmieniamy temat-jakie macie plany na weekend?

Oj dziewczyny poszalałyście z tą produkcją. Ja mam dzisiaj męża w domu więc ciężko tu z Wami siedziec a jeszcze się wczoraj pokłuciliśmy więc dzisiaj trzeba to wszystko ponadrabiac:-D

no to dziewczyny zapraszam na zlot do mnie co prawda mam tylko 40 metrow mieszkanie i 40m taras, ale jakoś się zmieścimy, dla chcącego nic trudnego:-)

Mamusia ale ten zlot miał byc u mnie:-D Ok to jak dobijecie juz do Natalii to zapraszam do mnie bo to niedaleko:tak:

jaki macie fotelik??
my mamy 0-25kg i jesteśmy bardzo z niego zadowolony bo służy już drugiej pannie:tak:
Co ja tam jeszcze miałam naskrobac:baffled:? A już wiem Agaciu i Duniu trzymam kciuki za małych smarkatków

Madziu
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Tego wszystkiego oraz dużo więcej życzę Ci z okazji imieninek

A po drugie tak juz bez entuzjazmu .... tesciowa chce przyjechac, bo to Dzien dziecka bedzie .... no ale jak ma prezent przywieź to oki .

Oj dziewczyny poszalałyście z tą produkcją. Ja mam dzisiaj męża w domu więc ciężko tu z Wami siedziec a jeszcze się wczoraj pokłuciliśmy więc dzisiaj trzeba to wszystko ponadrabiac:-D

Mamusia ale ten zlot miał byc u mnie:-D Ok to jak dobijecie juz do Natalii to zapraszam do mnie bo to niedaleko:tak:

my mamy 0-25kg i jesteśmy bardzo z niego zadowolony bo służy już drugiej pannie:tak:
Co ja tam jeszcze miałam naskrobac:baffled:? A już wiem Agaciu i Duniu trzymam kciuki za małych smarkatków

Madziu
Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ja z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu spełniaj się. Tego wszystkiego oraz dużo więcej życzę Ci z okazji imieninek
a o co się kochana pokłóciłaś?:-)

reklama
Do góry