Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...Dzięki Bogu nie jestem sama z tym![]()
reklama
Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...
u nas to samo...minie to kiedyś???

Nie wiem,licze na to...;-)u nas to samo...minie to kiedyś???![]()
mamusia2008
mamusia Karolinki
u nas to samo, ale na szczęście tylko około 20.00-21.00, to potrafi tak marudzić,ze nic ja nie uspokajaMowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...
tygrysek82
Fanka BB :)
Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow 

zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa

chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy 

ale co tam bede mowic

mamusia2008
mamusia Karolinki
kaju, zadałam ci pytanie na intymnym:-)

mamusia2008
mamusia Karolinki
jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciowzostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa
chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy
ale co tam bede mowic
![]()
juz lece zobaczyc:-)kaju, zadałam ci pytanie na intymnym:-)![]()
reklama
Agacia82
Mami :)
A u nas wiartrzysko i leje ... :-(
Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał
, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.
Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał