reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a moja do tego wszystkiego to nawet jak juz padnie jak mucha to w momencie kiedy wydawaloby sie ze zasnie jak nic,to bach na brzuch sie przewala i juz pospane....Zwariowala:-D

Mowie Ci,ona czasami tak pada na twarz ze oczy jej sie do gory nogami wywracaja,zamykaja same,juz nie placze nawet bo brak mocy tylko jeczy i NIC,nie spi i na sile stara sie trzymac pion...
u nas to samo, ale na szczęście tylko około 20.00-21.00, to potrafi tak marudzić,ze nic ja nie uspokaja

Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow :szok::szok::szok: zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa:-D:-D:-D chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy :tak::-D:-D:-D ale co tam bede mowic:-D:-D:-D

Madzienko wrocilam z przychodni ale nawet nie staralam sie dopchac do lekarza tyle dzieciow :szok::szok::szok: zostawilam kartke na recepcji i recepte wieczorem mam sobie odebrac ufffffffffffff a i znow dostalismy w przychodni paczke hippa:-D:-D:-D chyba nie prowadza zapisow komu juz dali heheh bo my juz raz dostalismy :tak::-D:-D:-D ale co tam bede mowic:-D:-D:-D
jak masz za dużo paczek hippa, to zawsze możesz wysłać Karolince, bo jej nikt nie daje paczek, mamusia musi sama kupować:-):-(

reklama
A u nas wiartrzysko i leje ... :-(

Moje dziecko lubi tylko obiadki gerbera, jak wczoraj chciałam dac mu z bobovity to ryk był juz przy pierwszej łyzeczce i tak dziwnie sie otrząsał :eek:, a dzisiaj zjadł całego gerberka. I juz mi kilka razy zrobił tak z obiadkiem bobovity.:baffled:

Do góry