reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....:-Dwiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku :-D
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie:-Dale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....:crazy:
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg

Ja znowu nie na tym watku...ale Blizniaki,jak patrze na Wasze fotki to sie rozplywam...superasna rodzina,marze o takiej:tak:Bedzie trzeba troche czlonkow dokoptowac,ale sie zrobi;-)

Madzienka czekam na słoneczko, bo u nas calutki czas leje.

Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni :sorry:

Madzienka czekam na słoneczko, bo u nas calutki czas leje.

Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni :sorry:
ja nad swoim od roku pracuje:-Dale oni maja problemy ze soba...........:-D:-D

reklama
Kaja miesko jak miesko, ale nasze szkraby zaczynaja juz jeśc niezle dania :-D:-D:-DMarysia strogonova, Karolinka jakiegos kurczaczka z puree sliwkowym:-p:-p:-p:-p
no bo już mamy dużych dzieciaczków, jak dziś oglądałam stare zdjęcia malutkiej w szpitalu, to się popłakałam jaka ona malutka była

Do góry