reklama
dziewczyny,mam plan zafarbowac wlosy,umowilam sie do fryzjera ale szarpia mna watpliwosci....
wiem napewno ze chce diametralnej zmiany,oczywiscie nie mowimy tu o blondzie,bo ryzykuje znalezienie sie na bruku 
Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie
ale tylko takie zdjecie tego kolorku znalazlam.....jakbyscie zajrzaly i powiedzialy co myslicie,czy fajnie bedzie czy zdurnialam na stare lata...;-)
A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....
link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg

Szukalam jakiegos zdjecia z kolorem takim jak chce i znalazlam....nie smiejcie sie ze mnie,nie porownuje sie absolutnie

A u mnie nie dosyc ze ta kosiarka to jeszcze samoloty lataja,bo niedaleko lotnisko,a jak marna pogoda to zamiast z odwrotnej strony to z tej przelatuja....

link do wlosow http://thebosh.com/upload/2008/07/05/naomi_campbell_dating_marcus_elias/Naomi-Campbell2.jpg
blizniaki2000
Fanka BB :)
Kaja, bardzo ładny kolorek, będziesz super wyglądała, zreszta teraz tez wyglądasz super
Mi tez kolorek bardzo podoba sie, a wiec Kaja do dziela

ja nad swoim od roku pracujeMadzienka czekam na słoneczko, bo u nas calutki czas leje.
Kaja kolorek super. Sama bym sobie taki zrobiła, bo juz dawno mysle o przefarbowaniu na jakiś brąz, ale chyba mój K zafundowałby mi ciche dni![]()

Agacia82
Mami :)
ja nad swoim od roku pracujeale oni maja problemy ze soba...........
![]()

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no bo już mamy dużych dzieciaczków, jak dziś oglądałam stare zdjęcia malutkiej w szpitalu, to się popłakałam jaka ona malutka byłaKaja miesko jak miesko, ale nasze szkraby zaczynaja juz jeśc niezle daniaMarysia strogonova, Karolinka jakiegos kurczaczka z puree sliwkowym
![]()