lilac idz do łazienki,woreczek załoz Kubusiowi, wez go na rece daj herbatke do picia i pusc jeszcze wode w umywalce zeby szumiało moze to zabobon ale u nas 5-10 min i po akcji było.U nas wczoraj tak lało, ale sobie pospaliśmy z Kubulem więc dzień niestaracony. Dziś też już wyspani. Polujemy na siusiu Kubusia ale kiepsko nam idzie.:--(
reklama
mia_
Fanka BB :)
witajcie :-)
dziewczyny litosci tyle naskrobałyście po południu
ze siedziałam i prawie godzine nadrabiałam

wczoraj juz po pierwszym normalnym dniu pracy... jak widac dałam rade, choc było cięzko... powiem wam że mam wrazenie że omija mnie coś waznego w zyciu mojej córci:-(... mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje...
uciekam popracować
miłego dzionka mimo złej pogody
dziewczyny litosci tyle naskrobałyście po południu

wczoraj juz po pierwszym normalnym dniu pracy... jak widac dałam rade, choc było cięzko... powiem wam że mam wrazenie że omija mnie coś waznego w zyciu mojej córci:-(... mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje...
uciekam popracować
miłego dzionka mimo złej pogody

tygrysek82
dzien dobry
nam dzien zaczal sie nawet milo
wstalismy po 8, na dworze sloneczko swieci i dostalismy rano paczuszke z Nutricia
beciaczek nie czytaj takich glupot !!!!!;-);-)
Blizniaczku wysylam troszke promieni slonecznych;-)
ok ide sobie zrobic porana kawusie

beciaczek nie czytaj takich glupot !!!!!;-);-)
Blizniaczku wysylam troszke promieni slonecznych;-)
ok ide sobie zrobic porana kawusie

blizniaki2000
Dzięki dziewczyny za promyki, moze to coś pomoże, bo jak nie, to chyba trzeba znów zacząc w piecu palic albo chociaż w kominku:-(
tygrysek82
oj w kominku i przy okazji kielbaski mozna upiecDzięki dziewczyny za promyki, moze to coś pomoże, bo jak nie, to chyba trzeba znów zacząc w piecu palic albo chociaż w kominku:-(

Agacia82
Mami :)
Hej
I my juz jestesmy. Tzn. mały ma drzemkę a ja sniadanie jem
. Kurde jakie moje dziecko jest ciężkie do uspienia. Wieczorem nie ma problemu zasypia sam, ale w południe no to masakra. Lulam, spiewam, a on sie wygina, płacze a zamkniete oczy ma i widac ze taki zmęczony 
I my juz jestesmy. Tzn. mały ma drzemkę a ja sniadanie jem

Agacia82
Mami :)
Juz sie powoli załamuje tym wszystkim :-(Agacia a u nas na odwrót ;-)
L
landryneczka_1982
Gość
U nas wczoraj tak lało, ale sobie pospaliśmy z Kubulem więc dzień niestaracony. Dziś też już wyspani. Polujemy na siusiu Kubusia ale kiepsko nam idzie.:--(
czemu nie kupisz w aptece specjalnych woreczkow na zbieranie moczu dla niemowlat przyklejasz do siusiaczka i dajesz mleczko malemu no i siusiu gotowe a ty jak zberasz ten mocz

tygrysek82
no wreszcie jestes!!!!!! pewnie na sloncu sie smarzysz i o biednych mamusiach zapomnialasczemu nie kupisz w aptece specjalnych woreczkow na zbieranie moczu dla niemowlat przyklejasz do siusiaczka i dajesz mleczko malemu no i siusiu gotowe a ty jak zberasz ten mocz![]()

reklama
Witajcie...u nas Jula dzisiaj popisala sie i spala 9 godzin bez przerwy

moze to ta kasza smaczny sen

U nas dzisiaj slonecznie wiec wysylam promyki do blizniaka

Landryneczko kochana wyslij nam troche stopni C bo na weekend zapowiadaja u nas 16stopni brrrr

U nas dzisiaj slonecznie wiec wysylam promyki do blizniaka

Landryneczko kochana wyslij nam troche stopni C bo na weekend zapowiadaja u nas 16stopni brrrr